Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής: Τα εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε την πρώτη ημέρα

Η εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023 ξεκίνησε στο Παρίσι με την αυλαία να ανοίγουν οι οίκοι Christian Dior, Schiaparelli και Giambattista Valli μεταξύ άλλων. Τα beauty looks που δημιούργησαν οι experts στα παρασκήνια είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά με το sleek bun να πρωταγωνιστεί και το graphic liner να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. 

Reuters

Στον οίκο Christian Dior τα μαλλιά είναι περίτεχνα πλεγμένα με έντονη επιρροή από την Αρχαία Ελλάδα. Ενώ η αυστηρή χωρίστρα στη μέση και το sleek low bun ήταν επίσης το look που προτείνει ο οίκος για την επόμενη σεζόν. 

Peter White/Getty Images

Στον οίκο Schiaparelli το κλασικό headband χαρίζει μια ξεχωριστή νότα στα minimal hairstyles ενώ το μακιγιάζ είναι διακριτικό και σε nude τόνους σε αντίθεση με τις εκκεντρικές δημιουργίες. 

Richard Bord/Getty Images

Με έμπνευση από τα 20’s και hairstyles που θυμίζουν γλυπτό τα looks οίκο Lena Ezriak μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. 

Pascal Le Segretain/Getty Images

Στο show του Giambattista Valli το graphic liner είναι απλά συγκλονιστικό ενώ το wet και sculpting hair look δημιούργησαν το look που θα δούμε παντού το φθινόπωρο. 

Richard Bord/Getty Images

Tony Ward: Sleek bun και πάλι, είπαμε άλλωστε πως απ’ ότι φαίνεται είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν όπως επίσης και η ένταση στο βλέμμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και τις γενναίες δόσεις μάσκαρα. 

 

 

 

 

Read More

And More