Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε στο Παρίσι

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι ολοκληρώθηκε σήμερα και τόσο οι δημιουργίες όσο και τα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες θα συζητηθούν πολύ τους επόμενους μήνες. Οι τάσεις που πρότειναν οι experts είχαν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους αφού κινήθηκαν ανάμεσα στα απόλυτα minimal looks μέχρι τα εκκεντρικά και ιδιαίτερα.

Τα αξεσουάρ μαλλιών επανέρχονται στο προσκήνιο με τους huge φιόγκους στον οίκο Chanel να θυμίζουν Βικτωριανές φιγούρες. Οι μοβ αποχρώσεις στον οίκο Armani είναι και πάλι εδώ αποδεικνύοντας πως η επόμενη σεζόν θα έχει μια δόση μυστηρίου στο βλέμμα ενώ οι πλεξούδες στον οίκο Elie Saab είναι εκκεντρικές. Κι αν είσαι έτοιμη να τις ακολουθήσεις πριν έρθει το Φθινόπωρο δες στις συνέχεια τις πιο εντυπωσιακές.  

Chanel: Ο τεράστιος, μαύρος φιόγκος στα μαλλιά ήταν το σήμα κατατεθέν του beauty look στο show της Chanel. Ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ της Maedemoiselle Coco κι εκείνο με το οποίο στόλιζε τις κομψές δημιουργίες της αλλά και τα μαλλιά των μοντέλων δεκαετίες πριν. Τώρα αποκτά στέκεται στην κορυφή των ανεπιτήδευτων hair looks αφού τα μαλλιά παραμένουν ελεύθερα και χωρίς υπερβολικό styling. 

Dior: Τα μαλλιά ήταν μαζεμένα σε χαλαρό, χαμηλό bun, με χωρίστρα στη μέση. Το μακιγιάζ nude και απόλυτα φυσικό με τις γήινες αποχρώσεις να επικρατούν. Τα beauty looks θύμιζαν Αναγεννησιακές αλλά και Βικτωριανές φιγούρες και είναι σίγουρο πως η minimal προσέγγιση του οίκου θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends της επόμενης σεζόν. 

Giorgio Armani Prive: Οι μοβ αποχρώσεις στα μάτια ήταν matchy με τις πολυτελής δημιουργίες του Οίκου. Με ένα twist μοναδικό όμως αφού η make up artist Linda Cantello δημιούργησε ένα μεταμοντέρνο smoky eye look με smudge σκιά σε κρεμώδη μορφή και μικρά dots στο μέσο του κάτω βλεφάρου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani beauty (@armanibeauty)

Τα μαλλιά ήταν μαζεμένα σε κλασικά updos. 

Elie Saab:  Ο θρυλικός hairstylist Jawara Wauchope δημιούργησε χαμηλούς sleek κότσους με micro-braids στην κορυφή με έθνικ διάθεση που χάρισε μια μοναδική πινελιά στο beauty look. Όσο αφορά στο μακιγιάζ ήταν φυσικό ακολουθώντας το trend που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο και τους επόμενους, αρκετούς μήνες.

Yuima Nakazato: Το μπλε του κοβαλτίου απλώνεται κατά μήκος στα μάτια δημιουργώντας ένα απίθανο εφέ μάσκας. Τα μαλλιά είναι μαζεμένα και wet ολοκληρώνοντας ένα από τα πιο σοφιστικέ  και γοητευτικά beauty looks που είδαμε στο Παρίσι. 

Viktor & Rolf: Dante look με έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη, μάτια τονισμένα με μαύρο eyeliner και σκούρες καφέ σκιές και δέρμα λευκό και ματ. Τα μαλλιά είχαν όγκο στην κορυφή και sleek στα πλάγια. 

Splash/Ideal Images

Fendi: No makeup make up look και 70’s sleek μαλλιά με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Το minimal χαρακτηρίζει και την επόμενη σεζόν με μάτια. χείλη και ζυγωματικά χωρίς ένταση και υπερβολές.  

Juana Martin: Το μονοχρωματικό make up look και το smoky eye σε γήινες αποχρώσεις στην πιο κομψή εκδοχή τους. Τα μαλλιά ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία αφού είναι μαζεμένα σε sleek low bun με χωρίστρα στη μέση. 

Photos: Reuters 

 

Read More

And More