Flat brow! Η νέα τάση στα φρύδια!

Τα παχιά φρύδια παραμένουν παχιά και αυτό είναι η βασική τάση σε ότι έχει να κάνει με τα φρύδια ή αλλιώς εκείνο το σημείο πάνω στο πρόσωπό μας που κάνει το βλέμμα μας πιο έντονο και που τα τελευταία χρόνια εταιρίες ζουν από αυτό. Όμως, τον τελευταίο καιρό στο red carpet κυρίως έχουμε παρατηρήσει ένα mini trend σε σχέση με τα παχιά φρύδια!

Πρόκειται για εκείνη την γωνία που είναι κάπως πιο έντονη από άλλες σεζόν και που η Elke Von Freudenberg, eyebrow guru όπως την αποκαλούν στην Νέα Υόρκη, ονομάζει the flat brow.

Να σε ποιες το είδαμε και πώς δείχνει αυτό το νέο mini trend φρυδιών που κάνει τώρα την εμφάνισή του!

Kim Kardashian

/

Olivia Culpo
/

Demi Lovato
/

Σύμφωνα με την eyebrow guru το συγκεκριμένο trend ταιριάζει περισσότερο σε νέες γυναίκες που έχουν έτσι κι αλλιώς έντονες γωνίες στο πρόσωπό τους, της το ζητούν περίπου πέντε γυναίκες την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό και σκοπός είναι να δημιουργηθεί αυτή η γωνία προς το τελείωμα περίπου των φρυδιών που δίνει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το mini trend; Μήπως προτιμάς τα απλά, φυσικά φρύδια που δείχνουν ή/και είναι άβγαλτα;

Last chance info: Μιλώντας (και) για την Kim Kardashian, της αρέσει να βάφει τα φρύδια της με μολύβια και την τεχνική ombre! Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More