Η beauty editor αποκαλύπτει τα ολοκαίνουρια προϊόντα του φθινοπώρου

Στα μέσα του φθινοπώρου και τα αγαπημένα beauty brands λανσάρουν τα νέα προϊόντα κι εγώ τα έχω ήδη στα χέρια μου. Δεν σου κρύβω ότι ξεχώρισα εκείνα που θα υπάρχουν στο μπάνιο και το νεσεσέρ μου τους επόμενους μήνες. 

Αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης που ξεχώρισα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου. Στη συνέχεια θα δεις ποια ακριβώς είναι και προτείνω να τα δοκιμάσεις το συντομότερο δυνατό. 

Korres Morello Matte Lasting Lip Fluid: Τα φθινοπωρινά χρώματα της ελληνικής φύσης αλλά και το πρόσφατο viral espresso make up trend, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τις νέες προθήκες. Από το φυσικό Tinted Nude για κάθε στιγμή της ημέρας, μέχρι το διαχρονικό Red Clay που αγκαλιάζει κάθε τόνο επιδερμίδας, το «ζεστό» -limited edition-Velvet Caramelκαι το κλασσικά χειμωνιάτικο-limited edition-Chestnut αυτά τα υγρά matte κραγιόν προσφέρουν μεγάλη διάρκεια και πλούσιο χρώμα, με ένα μόνο πέρασμα.

Nivea Luminous 630 2-in-1 Anti-Age & Spot Serum: Συνδυάζει την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της μείωσης των κηλίδων χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικό LUMINOUS 630®, με την υπογραφή της παγκόσμιας τεχνογνωσίας της NIVEA στην αντιγηραντική δράση. Το serum έχει διπλά αποτελέσματα καθώς μειώνει τις συσσωρευμένες κηλίδες γήρανσης για 10 χρόνια, με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα να είναι εμφανή σε δύο μόλις εβδομάδες. Eνισχύει την δομή της επιδερμίδας, προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα. Το λευκό SERUM έχει ενισχυμένη, αλλά ταυτόχρονα ελαφριά υφή, η οποία απορροφάται γρήγορα, εξουδετερώνοντας ακόμη και βαθιές ρυτίδες σε μόλις μία εβδομάδα. Mειώνει και φωτίζει ακόμη και τα τις πιο επίμονες σκούρες κηλίδες αποτρέποντας τον σχηματισμό νέων. Η δράση της λειτουργεί ως εξής: Το υαλουρονικό οξύ ενεργοποιεί τα κύτταρα, προσφέροντας στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή λάμψη. Κάποια από τα κύρια συστατικά του αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου από το ίδιο το κύτταρο, το οποίο βοηθά στην θρέψη και αναδόμηση της, μειώνοντας ακόμα και τις πιο έντονες ρυτίδες. 

Kylie Cosmetics: Οι πολυαναμενόμενες σειρές για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και το σώμα των περιλαμβάνουν όλα τα must-have προϊόντα της Kylie για μια ολοκληρωμένη περιποίηση αλλά και τη δημιουργία των αγαπημένων της look, όπως το εμβληματικό σετ για τα χείλη, το Kylighter, την ενυδατική κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών. Όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free, gluten-free και paraben-free και έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, με επιλεγμένα συστατικά που βοηθούν στη βελτίωση και στην υποστήριξη της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας.

byredo Animalique: Η εντυπωσιακά πολυεπίπεδη σύνθεσή του μεταμορφώνεται από τις λαμπερές νότες εσπεριδοειδών στην κορυφή, σε ζεστά, αισθησιακά λουλούδια, πριν κάνει την τελική βουτιά στην ανήμερη ατμόσφαιρα του suede, του κεχριμπαριού και των φύλλων καπνού. Το Animalique είναι ένα άρωμα για τους πολλούς εαυτούς σας, οι οποίοι αποτελούν μια ιστορία που ξεδιπλώνεται πάντα και για πάντα.  Μέσα από ένα ακόρντο δέρματος που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, το Animalique συνδέεται με ένα στοιχείο κοινό σε όλη την ανθρωπότητα: την αυθεντική ουσία μας και τα πρωτόγονα ένστικτα. Εδώ οι αναστολές διαλύονται, η πραγματικότητα και η φαντασία γίνονται ένα, και από αυτή τη σύνθεση αναδύεται ένα υπέροχο, μυθικό πλάσμα. Είναι η αίσθηση του εκστατικού χορού κάτω από τα φώτα της ντίσκο, της βιολογικής, παράλογης έλξης, του να παρασύρεσαι από το σαρωτικό
κύμα της δόνησης.

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream: Η La Prairie ερμηνεύει εκ νέου την πρώτη δημιουργία της συλλογής SkinCaviar που πρωτοεμφανίστηκε το 1987. Η SkinCaviarLuxeCream πρόκειται για ένα σύμβολο, το οποίο αποτελεί την κληρονομιά του πολυτελούς οίκου περιποίησης της επιδερμίδας και χαρακτηρίζεται ως τολμηρή, μοναδική και ισχυρή. Όπως όλα τα σύμβολα της LaPrairie, η SkinCaviarLuxeCream είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή της. Σε σχέση με το πρώτο της λανσάρισμα, η μυστική φόρμουλα έχει εξελιχθεί, περιλαμβάνοντας κάθε φορά μία νέα καινοτομία με κύριο πρωταγωνιστή το χαβιάρι. Το 2023, οι επιστήμονες της La Prairie αλλάζουν σελίδα κάνοντας το επόμενο βήμα στην ανόρθωση και σύσφιξη δίνοντας ζωή στην επιδερμίδα. Συνδυάζοντας για πρώτη φορά τα νέα Caviar Micro-Nutrients με το Caviar Premier, η νέα Skin Caviar Luxe Cream στοχεύει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού της επιδερμίδας και στην αποκατάσταση της νεανικής της όψης.

Carolina Herrera Good Girl Blusher: Ολοκληρώνοντας την εμβληματική πλέον συλλογή του οίκου αυτό το ευέλικτο μεταξένιο ρουζ σε υγρή μορφή, γλιστράει σαν όνειρο στην επιδερμίδα, προσδίδοντας ένα υγιές φυσικό χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη που διαρκεί έως και 8 ώρες. Σε τέσσερις πανέμορφες αποχρώσεις, υπάρχει ένα Good Girl Blusher για κάθε τόνο επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ενυδατικά στοιχεία και το νέο Good Girl Complex, αυτή η φόρμουλα αναμειγνύεται εύκολα, ενώ προσδίδει ανάλαφρη αίσθηση, άμεση ενυδάτωση και αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 12 ώρες, αφήνοντας την επιδερμίδα και τα χείλη σας λεία, ενυδατωμένα και λαμπερά. Ελαφρύ και διαφανές, με φωτεινό ματ τελείωμα, τόσο άνετο που θα ξεχάσετε ότι είναι εκεί, χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή του που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει. Ωστόσο μην αφήσετε την απαλή του αίσθηση να σας ξεγελάσει! Προσφέροντας έως και12 ώρες άνεση και λάμψη που διαρκεί, η πρωτοποριακή ανθεκτική του σύνθεση και η γυαλιστερή του υφή εξασφαλίζουν σταθερό αποτέλεσμα χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας, καθιστώντας το ιδανικό για όλη τη διάρκεια της ημέρας ό,τι κι αν κάνετε. 

 

 

 

 

Read More

And More