Jamsu! Η πιο περίεργη τεχνική μακιγιάζ που ακούσαμε ποτέ! Από την Κορέα, φυσικά!

Αν έχεις εμμονή με την ομορφιά, έχεις εμμονή και με την Κορέα. Γιατί αυτά τα δύο πάνε μαζί και γιατί όλα αυτά τα χρόνια οι μεγαλύτερες beauty καινοτομίες έχουν έρθει από εκεί για να ενσωματωθούν αρκετά αργότερα σε brands του δυτικού κόσμου. Σκέψου το: BB, CC, cushion, sheet masks κι ένα σωρό ακόμη.

Το τελευταίο trend με το οποίο υπάρχει τώρα τεράστιο beauty alert στην Κορέα πρόκειται για τεχνική και όχι προϊόν και ξεκίνησε από μια beauty vlogger. Το όνομα της τεχνικής είναι “Jamsu” και σημαίνει “βυθίζομαι”. Τώρα, γιατί μια τεχνική μακιγιάζ για να ονομάζεται έτσι; Γιατί στην πραγματικότητα πρέπει να βυθίσεις το πρόσωπό σου μέσα στο νερό για 30 δευτερόλεπτα!


Πώς κάνεις, τώρα, την τεχνική Jamsu και γιατί την κάνεις!
Η τεχνική είναι μέχρι ως ένα βαθμό ίδια με το baking που σου έχουμε δείξει εδώ. Αφού κάνεις τη βάση, λοιπόν, απλώνεις σε όλο το πρόσωπο πούδρα σε σκόνη κι έπειτα βυθίζεσαι στο νερό για 30 δευτερόλεπτα (δεν μπορώ να κάτσω ούτε ένα. Ίσως, λοιπόν, να χρειαστώ/ούμε και μάσκα!). Και ενώ αρχικά κάτι τέτοιο μπορεί να σου ακουστεί μάταιο (ποιος ο λόγος να βαφτείς και να μπεις κάτω από το νερό; Θα εξαφανιστούν όλα!) θα διαπιστώσεις στο βίντεο παρακάτω πως το αποτέλεσμα είναι μια σταθερή και super ματ βάση!

Πιο αναλυτικά τα βήματα για την Jamsu τεχνική παρακάτω…

1. Καθάρισε και ενυδάτωσε το πρόσωπό σου ως συνήθως
2. Βάλε foundation και concealer
3. Πέρασε ένα παχύ στρώμα πούδρας σε μορφή σκόνης
4. Βύθισε το πρόσωπό σου σε κρύο νερό για 30 δευτερόλεπτα (μπορείς και να το σπάσεις)
5. Σκούπισε ταμποναριστά το πρόσωπό σου με πετσέτα. Βεβαίως, αν έχεις ακόμη πούδρα επανάλαβε για λιγότερο χρόνο τη διαδικασία
6. Κάνε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου
7. Έτοιμη η τέλεια και super σταθερή βάση!

Δες το βίντεο παρακάτω…



Θα το δοκιμάσεις;

Read More

And More