Καν’το όπως η Beyonce! Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια είναι το χρυσό!

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη εβδομάδα της άνοιξης, αλλά οι διάσημες έχουν φροντίσει να μας δείξουν το δρόμο σε σχέση με τα hot της νέας σεζόν και πιο συγκεκριμένα, στο μανικιούρ. Η Kylie Jenner έκανε ένα signature μανικιούρ που συνδύαζε τρεις τάσεις σε μία και αγαπήθηκε από όλη τη γενιά Gen Z που με την σειρά της αγαπάει το Tik Tok, η Hailee Steinfeld μας έδειξε τα πιο sexy, μακριά και nude νύχια και  η Beyonce επέλεξε την πιο hot τάση της εποχής: το bronze- χρυσό. 

Γιατί τα χρυσά νύχια είναι hot και ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να γίνει το επόμενό σου μανικιούρ; Πρώτον, τα έκανε η Queen Bey, δεύτερον είναι τα νύχια που βλέπουμε στους μεγαλύτερους λογαριασμούς που ασχολούνται με το nail art στο instagram. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας για να πάρει έμπνευση! 

PS: ξέρουμε πως το χρυσό στα νύχια είναι κάτι που δεν θα επέλεγες εύκολα αλλά το glam είναι ένα στοιχείο που μας έχει λείψει πολύ και θέλουμε να το εντάξουμε στη ζωή μας με κάθε τρόπο! 

@beyonce 

Το μανικιούρ της Beyonce ήταν ένα edgy γαλλικό με bronze γραμμή η οποία σετάρονταν τέλεια με την αλυσίδα από τη Chanel τσάντα της. Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο μανικιούρ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις μακριά νύχια. 

@tombachik 

Αν το χρυσό από μόνο του σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να το υιοθετήσεις σε μικρότερες δόσεις. Βάψε τα νύχια σου μαύρα και δώσε ένα περιθώριο σε δύο- τρία νύχια να δεχτούν αυτό το glam touch. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, εδώ είναι glam rock οπότε αν αυτό είναι το στοιχείο σου τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει!

@drybylondon

Πλούσιες γραμμές από χρυσό που κινούνται ακατάστατα στην επιφάνεια του νυχιού. Μια επιλογή που μας αρέσει πολύ!

@drybylondon 

Αν γίνουν γάμοι φέτος και αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας κράτησε αυτό το μανικιούρ ως μια εντελώς διαφορετική και ιδιαίτερη επιλογή για μια εξίσου ιδιαίτερη μέρα!

@harrietwestmoreland

Minimal και χρυσό γίνεται; Γίνεται και το αποδεικνύει ο πιο minimal λογαριασμός nail art στο instagram! Άφησε τη βάση σου διάφανη, διατήρησε τα νύχια σου κοντά και σχημάτισε μικρά dots αντί για μια ενιαία γραμμή στην άκρη του νυχιού. 

@imarninails 

Ακόμη και αν το χρυσό δεν είναι το στοιχείο σου δεν μπορείς να αρνηθείς ότι αυτά τα νύχια είναι και πολύ glam και πολύ εντυπωσιακά. Κόλλησε κατά μήκος της nude βάσης σου μερικά χρυσά swarovski, ενίσχυσε με λεπτά χρυσά δαχτυλίδια κι έχεις δημιουργήσει το τέλειο αποτέλεσμα! Bonus info: όσο ανοίγει ο καιρός και όσο η επιδερμίδα μας μαυρίζει το contrast με το χρυσό κάνει το αποτέλεσμα πολύ ωραίο! 

@imarninails 

Αν έχεις κοντό μήκος στα νύχια σου και θέλεις να κάνεις ένα glam γαλλικό δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από αυτό το μανικιούρ να επιλέξεις ένα bronze- χρυσό βερνίκι και να πετύχεις την τέλεια ίσια γραμμή. 

@nailsbymh

Αυτά τα νύχια είναι πολύ κοντά στο μανικιούρ που είδαμε παραπάνω στην Beyonce με την διαφορά ότι εδώ βλέπουμε ένα extra touch χρυσού χάρη σε αυτά τα χρυσά swarovski που είναι τοποθετημένα κοντά στη βάση του νυχιού. 

Read More

And More