Κίτρινα νύχια! Το νέο must και που θα βρεις το τέλειο κίτρινο βερνίκι!

Κίτρινα νύχια! Το νέο must και που θα βρεις το τέλειο κίτρινο βερνίκι! | tlife.gr

Ας προσδιορίσουμε τι είναι τάση! Τάση είναι όταν βλέπεις στο κόκκινο χαλί τρεις και πλέον stars να υποστηρίζουν το ίδιο θέμα είτε μιλάμε για ρούχο, είτε για μακιγιάζ, είτε για βερνίκια. Όμως, τι προηγείται μιας τάσης; Ένας σπουδαίος οίκος ο οποίο πάντοτε ανοίγει τον δρόμο.

Και μπορεί αρχικά να κοίταζα αυτές τις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί με καχυποψία, όταν στο γραφείο έφτασε η καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ της Chanel αναθεώρησα! Γιατί πέρα από τις υπέροχες αποχρώσεις σε lip gloss και την μαγική εκείνη παλέτα λάμψης (θα μιλήσουμε γι’ αυτό σύντομα) ανακάλυψα το τέλειο κίτρινο βερνίκι το οποίο έκτοτε έχει γίνει προέκταση του μανικιούρ μου! Ποιες άλλες ακολούθησαν το ίδιο trend;

Sophie Ellis Bextor

Τα κίτρινα νύχια τα είδαμε αρχικά στην τραγουδίστρια Sophie Ellis Bextor η οποία επέλεξε ένα γαλλικό κίτρινο μανικιούρ. Δεν ξέρουμε αν η γαλλική γραμμή έχει γίνει με ματ κίτρινο χρώμα ή λευκό το οποίο απέκτησε αυτό το effect όταν από πάνω περάστηκε το ιριδίζον κίτρινο βερνίκι. Πάντως, το συγκεκριμένο mani δεν θα το επέλεγα. Σε αντίθεση, βέβαια, με τα δύο παρακάτω!

Kelly Rowland

Η Κelly Rowland μας συστήνει όχι μόνο στην τάση του κίτρινου βερνικιού αλλά και του συνδυαστικού μανικιούρ! Έχει επιλέξει ένα καφέ βερνίκι με glitter και μόνο για το ένα δάχτυλο το κίτρινο χρώμα. Μ’ αρέσει! Αν μη τι άλλο είναι cute! Συμφωνείς;

Hilary Duff

H Hillary Duff είναι η εκδοχή που οι περισσότερες θα επιλέγαμε! Ένα clean μανικιούρ με κίτρινο βερνίκι. Συνδύασέ το κι εσύ έξυπνα με ένα φάκελο σε μοβ χρώμα και θυμήσου: όσο περισσότερο μαυρίζεις τόσο πιο όμορφη αντίθεση θα δημιουργείται με το χρώμα των νυχιών σου, άρα θα αναδεικνύεται!

Το τέλειο κίτρινο!

Κυκλοφορεί τώρα στα καταστήματα καλλυντικών, ανήκει στην καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ της Chanel με τίτλο Les Fleurs D’ete De Chanel και είναι το ιδανικό κίτρινο βερνίκι. Ζήτησε την απόχρωση Mimosa, no 577 (€ 24.90).
Και κάτι για το οποίο οφείλω να σε ενημερώσω: τα limited edition βερνίκια του συγκεκριμένου οίκου εξαντλούνται πολύ γρήγορα! Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο ιδιαίτερο χρώμα! Αν σου αρέσει βαλ’ το άμεσα στην shoppping list σου!

READ more