Λίγες ώρες πριν από το Met Gala ας θυμηθούμε τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις ever

Σήμερα το βράδυ στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Metropolitan Museum, πραγματοποιείται το Met Gala, τα Oscars της μόδας που διεξάγονται στο πιο διάσημο μουσείο του κόσμου. Μετά από 2 χρόνια οι celebrities θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και ένα είναι το σίγουρο: Οι εμφανίσεις τους θα αφήσουν ιστορία. Τυπικά, το Met Gala πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαϊου αλλά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Πρόκειται για μια βραδιά όπου σχεδιαστές, μοντέλα και stars δίνουν το παρών υιοθετώντας τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις ever ακολουθώντας πιστά το θέμα που έχει κάθε χρονιά η διοργάνωση. Και φέτος είναι αφιερωμένο στους Αμερικάνους σχεδιαστές και τα νέα ταλέντα. 

Περιμένοντας λοιπόν τις εμφανίσεις των stars ας δούμε εκείνες που μου έμειναν αξέχαστες. 

Zendaya: Με συγκλονιστικό hair look που παραπέμπει στα 70’s και στάθηκε πηγή έμπνευσης.

Blake Lively: Ως μεταμοντέρνα πριγκίπισσα με απίθανο headpiece. 

Jennifer Lopez: Ένα ακόμη υπέροχο headpiece με κρύσταλλα και 20’s διάθεση. 

Lily Collins: Μία από τα εμβληματικά looks με huge hairstyle στολισμένο με headband και λουλούδια αλλά και make up look σε λιλά τόνους και αδιανόητα εντυπωσιακές, ψεύτικες βλεφαρίδες. 

Priyanka Chopra: Παραμένει μια μαγική beauty στιγμή. Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα ασύλληπτο look με το λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο, τo afro hair look και το στέμμα να πρωταγωνιστούν. 

 

Stay tuned γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Photos: Spash/Getty

Read More

And More