Το μέλλον στα προϊόντα φρυδιών είναι α-πί-στευ-το!

Ας ταξιδέψουμε για λίγο πίσω στο χωροχρόνο: από τότε που μπήκε στην ζωή μας η Cara Delevingne και η Kate Middleton τα πράγματα, ή καλύτερα, η σχέση με τα φρύδια μας άλλαξε εντελώς. Προς το καλύτερο. Γιατί ξαφνικά σταματήσαμε να πιάνουμε το τσιμπιδάκι και αρχίσαμε να ασχολούμαστε με μια στρατιά από ολοκαίνουργια προϊόντα όπως μολύβια φρυδιών, μάσκαρα φρυδιών και ένα σωρό ακόμη!

Μερικοί ακόμη όροι- τεχνικές που μας συστήθηκαν σε σχέση με τα φρύδια μας είναι το tattoo φρυδιών, το microblading και πρόσφατα τα extensions φρυδιών. Ναι, έχουμε κάνει extensions φρυδιών και εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα info!

Για να μην πολυλογώ, να σου πω ότι όλα αυτά γίνονται προκειμένου τα φρύδια μας να δείχνουν όσο πιο φυσικά γίνεται, σαν να μην έχουμε ένα άχαρο μακιγιάζ πάνω από τα μάτια μας αλλά ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που μιμείται την φυσικότητα ακόμη και της τρίχας.

Οι εταιρίες καλλυντικών δουλεύουν εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση και μόλις δημιούργησαν ένα προϊόν που λέγεται Really??? eyebrow extensions? Το προϊόν φέρει την υπογραφή του brand K Beauty (K όπως Korean), δημοσιεύθηκε μόλις από την Vogue Κορέας και έχει γίνει viral. Οι λόγοι για τους οποίους έγινε viral γίνονται με την σειρά τους αντιληπτοί αφού δεις το βίντεο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Korea (@voguekorea) στις

Ανυπομονώ να φτάσει αυτό το προϊόν στα χέρια μου!

Read More

And More