Μετά τα 90’s τι; Από ποια δεκαετία έρχεται το επόμενο beauty trend!

Αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένη στην ομορφιά θα ξέρεις πως αυτή την στιγμή που μιλάμε τα 90’s είναι τεράστιο beauty trend (ας το ξαναπώ: πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ένα καφέ κραγιόν!). Η ερώτηση είναι: σε ποια δεκαετία θα επιστρέψουμε το επόμενο καλοκαίρι;

Ο οίκος Diana Von Furstenberg ολοκλήρωσε μια μέρα πριν το show του για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 όπου το make up και τα μαλλιά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Είδαμε έντονες σκιές σε μπλε και ό,τι άλλο χρώμα βάζει ο νους σου τοποθετημένες με υπερβολή περιμετρικά του ματιού από την Pat McGrath αλλά και στιλιζαρισμένες μπούκλες από τον top hair stylist Orlando Pita.

/

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας ΤΩΡΑ ανέβησαν το catwalk με ένα beauty look που αντλούσε την έμπνευσή του από τα καλοκαίρια των 70’s και την ίδια την σχεδιάστρια, τότε που επισκέπτονταν το studio 54, λέει η Pat McGrath.

/

Παραπάνω η Diane από την εποχή των 70’s!

/

Σκοπός του μακιγιάζ ήταν, όπως δήλωσε και η Pat McGrath, τα μάτια και τα χρώματα να αποτυπωθούν τόσο ζωντανά σαν να ήταν πεταλούδες! Η ίδια χρησιμοποίησε μεταλλική μπλε σκιά περιμετρικά του ματιού και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου ζωγράφισε μια πράσινη γραμμή.

Όσον αφορά τα μαλλιά, ο Orlando Pita έβαλε gel στα νωπά μαλλιά των μοντέλων κι έπειτα έκανε ψαλίδι χτενίζοντας από πάνω. Όμως, την όλη διαφορά έκαναν τα λουλούδια, όλα φτιαγμένα στο χέρι από έναν τύπο στην Ίμπιζα ο οποιος πήρε το ανθοπωλείο από τη μητέρα του όταν εκείνη πέθανε. Και η Diane, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη της, έδωσε σε ένα φόρεμά της το όνομα αυτής της γυναίκας!

Πώς σου φαίνεται όλη αυτή η ιδέα με τα 70’s, το χρώμα και τα λουλούδια στα μαλλιά; Αν δηλώνεις κι εσύ κορίτσι των λουλουδιών, κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα φτιάξεις κοκαλάκια για τα μαλλιά σου από φυσικά λουλούδια όπως ο Orlando Pita!

Read More

And More