Μιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη: αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε μέχρι σήμερα

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη να βρίσκεται σε lockdown αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να κινείται. Για την ακρίβεια, όλοι μας καταβάλλουμε προσπάθεια για το αντίθετο! Αυτός, λοιπόν, είναι ο μήνας μόδας και οι fashion μητροπόλεις υπό άλλες συνθήκες θα γέμιζαν με κόσμο που θα κατέφθανε για να δει τις νέες συλλογές των σχεδιαστών. Τα fashion shows, λοιπόν, εν μέσω κορονοϊου γίνονται διαφορετικά αλλά σημασία έχει ότι εξακολουθούν να γίνονται κι εμείς εξακολουθούμε να αντλούμε έμπνευση από νέα ερεθίσματα. 

Ήδη οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές έχουν δείξει τις συλλογές τους για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 και το έχουν κάνει σε Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη μέχρι στιγμής (η σειρά είναι αντίστροφη) και λίγο πριν τα φώτα στραφούν στο Παρίσι που παραδοσιακά έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα beauty looks που ξεχωρίσαμε. 

Mark Fast: discoball μάτια 

@mark_fast 

Ο ορισμός του λαμπερού beauty look αφού από τα μαλλιά μέχρι το μακιγιάζ αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι πολύ shiny! Το credit για αυτά τα μάτια πηγαίνει στον makeup artist, Pablo Rodriguez, ο οποίος χρησιμοποίησε στο κινητό βλέφαρο ασημί ιριδίζουσα σκιά και έπειτα πρόσθεσε κάποια swarovski για να δώσει αυτή την τρισδιάστατη αίσθηση ενός eyeliner. 

Halpern: choppy layers 

@halpernstudio

Αν το συγκεκριμένο κούρεμα σου θυμίζει κάτι πολύ έντονα, μάλλον θα το έχεις ξαναδεί στην K pop star HyunA στο περσινό show του οίκου Prada. Πρόκειται για ένα πολύ edgy αλλά ταυτόχρονα πολύ fashionable κούρεμα!

Victoria Beckham: live- in eyeliner

@lucia_pieroni

“Αυτή τη σεζόν τα πάντα στην ομορφιά είχαν να κάνουν με ένα cool και φρέσκο κορίτσι των 90’s” είχε πει η Victoria Beckham αναφερόμενη στο μακιγιάζ και τα μαλλιά που είδαμε στο fashion show της και το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ και ναι, είναι κάτι που μπορείς να εντάξεις στην ζωή σου μιας και δεν πρόκειται για ένα θεατρικό look. Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα η makeup artist, Lucia Pieroni χρησιμοποίησε το Satin Kajal Liner στην απόχρωση Ash από την συλλογή Victoria Beckham Beauty και έσβησε καλά με ένα πινέλο. 

Ulla Johnson: edgy eyeliner & glossy lips

@ullajohnson

Ένας πολύ chic συνδυασμός είναι αυτός που είδαμε στο show του οίκου Ulla Johnson: ponytail με αυστηρή χωρίστρα στη μέση, πολύ γεμάτα- πολύ glossy χείλη και eyeliner τοποθετημένο περιμετρικά του ματιού με μια τραβηγμένη διάθεση προς τις εξωτερικές γωνίες. 

 Libertine: edgy eleiner και smudged χείλη 

@libertine

Η edgy διάθεση στα ρούχα ακολούθησε μια αντίστοιχη διάθεση στο μακιγιάζ και στα μαλλιά δημιουργώντας ένα πολύ έντονο τελικό αποτέλεσμα που τόνιζε τον ατίθασο και προκλητικό χαρακτήρα των κοριτσιών του οίκου. 

Alberta Ferretti: effortless sexiness

@albertaferretti

Αυτή εικόνα αντιπροσωπεύει τέλεια τα it girls του σήμερα με το effortless μακιγιάζ και τα αντίστοιχα μαλλιά. Δεν χρειάζονται υπερβολές όταν έχεις δουλέψει αρκετά με την αυτοπεποίθησή σου. Ή, καλύτερα, δεν χρειάζονται υπερβολές έτσι κι αλλιώς!

Prada: slicked back hair 

@guidopalau

Δύο υπερδυνάμεις της μόδας συνεργάστηκαν εδώ για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα: o Guido Palau στα μαλλιά που δημιούργησε αυτό το slicked back hair και η Pat McGrath στο μακιγιάζ με τη shimmering σκιά στα μάτια. Κάτι που πρέπει να κρατήσεις: αν θέλεις να τραβήξεις τα μαλλιά σου όλα προς τα πίσω και να δώσεις μια wet διάθεση δεν χρειάζεται πρώτα να τα ισιώσεις. Πλέον δουλεύουμε με τη φυσική υφή των μαλλιών μας! 

 Fendi: braided bun

@guidopalau

Και πάλι ο Guido Palau εμπνεύστηκε από τα αφρικανικά cornrows και δημιούργησε αυτό το χτένισμα με τις μικρές πλεξίδες που εφάπτονται του κεφαλιού και καταλήγουν σε ένα χαμηλό bun στο ύψος του αυχένα. 

Max Mara: smoky smudged 

@gettyimages

Αγαπήσαμε τα γήινα χρώματα που επικράτησαν στο show του οίκου Max Mara για το επόμενο φθινόπωρο και είναι τα ίδια χρώματα που σκαρφάλωσαν μέχρι τα μάτια για να δημιουργηθούν με αυτά μερικά πολύ ενδιαφέροντα smudged μακιγιάζ ματιών. 

Read More

And More