Οι πιο δυνατές beauty στιγμές από τα Couture Shows για το Φθινόπωρο! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Αυτή την περίοδο που εσύ μπορεί να κάνεις κάποιες βουτιές ή να ασχολείσαι με την οργάνωση των… βουτιών (κάπως αδόκιμος όρος!) που θα κάνεις! Οπότε είναι πολύ λογικό την προσοχή σου να μην τραβάει τόσο η εβδομάδα αυτή που οι σχεδιαστές δείχνουν τις couture συλλογές τους γιατί έτσι κι αλλιώς τα ρούχα είναι πανάκριβα και άρα δεν μπορείς να τα αποκτήσεις ενώ το μακιγιάζ δεν είναι και τόσο φορέσιμο. Όμως, μπορείς να ξεσηκώσεις κάποιες ιδέες!

Παρακάτω σου έχουμε τα beauty looks (φορέσιμα ή όχι τόσο) που ξεχώρισαν. Δες τα και στο τέλος του post θα βρεις poll για να ψηφίσεις και το δικό σου αγαπημένο!

Atelier Versace

Πριν λίγες μέρες σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Pat McGrath ετοιμάζει το επόμενό της προϊόν. Αφορμή είχε σταθεί το couture show του οίκου Versace που μας έδειξε δύο διαφορετικά make up: το ένα με μπλε σκιά στα μάτια και το άλλο με glittery χείλη. Βεβαίως, μέχρι να κυκλοφορήσει το προϊόν της μπορείς να αναπαράγεις αυτό το αποτέλεσμα απλώνοντας στα χείλη σου ένα κρεμώδες κραγιόν και βάζοντας από πάνω ταμποναριστά glitter όπως αυτά που θα βρεις στη MAC.

Chanel Couture

Στον οίκο Chanel είδαμε βλεφαρίδες τοποθετημένες στο κάτω βλέφαρο και fluffy σγουρά μαλλιά χτενίσμενα στην κορυφή που απέδιδαν τέλεια το doll look!

Dior Couture

Στον Dior ο Peter Philips μας έδειξε σχεδόν 45 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις το eyeliner, όσα και τα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk. Για να πάρεις περισσότερες ιδέες κάνε κλικ εδώ!

Maison Margiela

Στο show του οίκου Maison Margiela η Pat McGrath στο μακιγιάζ και ο Eugene Souleiman στα μαλλιά δημιούργησαν πολλά και διαφορετικά beauty looks επιστρατεύοντας την πιο ακραία φαντασία τους! Έτσι είδαμε μεταλλικά κραγιόν, ροζ φρύδια, επίσης μεταλλικά ρόλεϊ στο κεφάλι και πολλά πολλά ακόμη. Και μέσα από αυτό ξεχώρισε το πιο μεγάλο trend της εποχής μας, το individuality ή αλλιώς η μοναδικότητα!

Gaultier Couture

Στο couture show του Gaultier είδαμε από τα πιο ιδιαίτερα beauty looks: λευκές βλεφαρίδες και χείλη βαμμένα με dots που έμοιαζαν περισσότερο με έργο τέχνης!

Elie Saab Couture

Στον Elie Saab το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν αρκετά φορέσιμα. Είδαμε κυματισμούς σε S με τέλεια λαμπερή υφή και μάτια που δανείζονταν τις αποχρώσεις από τα ρούχα με χρυσό και μαύρο αποτέλεσμα και ένα eyeliner που έμοιαζε να είναι τοποθετημένο σε σχήμα ζικ- ζακ!

Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More