Όλα τα info για το μακιγιάζ και τα μαλλιά στο show του Dior στο Μαρακές!

H Cruise Collection κάθε οίκου είναι αυτή που γίνεται ανάμεσα στο haute couture show και το Spring show. Λίγες ώρες πριν, λοιπόν, η αυλαία των Cruise Collection άνοιξε με τον οίκο Dior ο οποίος ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά. Αρκεί να σκεφτείς ότι η Maria Grazia Chiuri επέλεξε το Μαρακές και το παλάτι του 16ου αιώνα, El Badi, για να δείξει τη συλλογή της με καλεσμένες διάσημες όπως οι  Shailene Woodley, Lupita Nyong’o και Jessica Alba και την Diana Ross να τραγουδάει στο after party.

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, κάτι που αφορά άμεσα αυτήν εδώ τη στήλη, το μακιγιάζ έκανε ο Peter Philips, τα μαλλιά ο Guido Palau, ενώ το show συνοδεύτηκε και από ένα μεγάλο λανσάρισμα που προστίθεται στη συλλογή Dior Backstage, ένα primer για το πρόσωπο και για το σώμα (το βλέπεις στη λευκή συσκευασία παρακάτω).

Ο ίδιος ο Peter Philips έκανε take over στον λογαριασμό Dior Makeup στο instagram όπου είπε τα εξής: “Το μακιγιάζ έχει να κάνει με την φυσική ομορφιά! Αυτή θέλουμε να τονίσουμε! Πρόκειται για ένα φυσικό look που τονίζει απαλά τη λάμψη της επιδερμίδας και προσθέτουμε και ένα touch μάσκαρα. Όσο για το primer, το νέο λανσάρισμα του οίκου, είναι ένα προϊόν που χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση, δίνει στην επιδερμίδα plump αποτέλεσμα και σβήνει τις ατέλειες!”.

Τέλος, όσον αφορά τα μαλλιά, ο Guido Palau δεν ξέφυγε από αυτό που λίγο- πολύ βλέπουμε να συμβαίνει στις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια: η ανάγκη να τονίζονται τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, τα οποία στο σύνολό τους ήταν περισσότερα από 100! Έτσι είδαμε messy top knot, πλεξίδες πιασμένες με υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν στη συλλογή, φυσικά σγουρά μαλλιά και οποιοδήποτε άλλο χτένισμα που είχε τον εξής σκοπό: “to celebrate each girl”, όπως είπε ο Guido Palau στην Vogue.

Read More

And More