Ο Dior μόλις μας απέδειξε ότι δεν χρειάζεσαι μάσκαρα για να να κάνεις smoky eyes!

Όπως είπαμε, η πόλη του φωτός ζει σε ρυθμούς couture show. Έτσι, λοιπόν, μετά το hat layering που είδαμε στο show του Miu Miu σειρά είχε το τέλειο, έντονο smoky με τις εντάσεις στα μάτια και το βέλο από τον οίκο Dior. Στο mail μου ελάχιστα λεπτά πριν έφτασαν όλα τα info από το χθεσινοβραδινό μακιγιάζ που δημιούργησε ο Peter Philips και στα μεταφέρω αυτούσια ώστε να αντιγράψεις το look μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look για την συλλογή υψηλής ραπτικής φθινόπωρο- χειμώνας 2019-2020 της Maria Grazia Chiuri με έμφαση στα μάτια για να ταιριάζει με τις κομψές σιλουέτες.

“Τόνισα τα μάτια δημιουργώντας ένα απαλά smoky αποτέλεσμα, ήσυχα έντονο. Είναι ένα look σύγχρονης αγνότητας, διακριτικά δουμελένο με απλότητα, όπου μια διάφανη επιδερμίδα παίζει σημαντικό ρόλο”, δήλωσε ο ίδιος.

Στα πρακτικά, τώρα: πώς και με ποια προϊόντα θα πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα! Να τι είπε ο Peter Phillips:  “Τα μάτια ντύθηκαν με ένα smokey στεφάνι, απαλί αλλά και έντονο. Συνδύασα αυτό το έντονα σκούρο χρώμα με τη μαύρη απόχρωση της νέας 3 Coleurs Tri(o)blique 053 Smoky Canvas Palette, που εφάρμοσα στο άνω βλέφαρο και στη γραμμή των βλεφαρίδων του κάτω βλεφάρου. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως smoky και ανάλαφρο. Για να τονίσω την ντελικάτη όψη των ματιών, δεν χρησιμοποίησα μάσκαρα. Τελική πινελιά σε αυτό το βαθύ βλέμμα ήταν τα φρύδια, αυστηρά και κομψά σχηματισμένα χάρη στην ακρίβεια που προσφέρει το Diorshow Brow Styler και η Diorshow Pump ‘N’ Brow!”.

Όσο για τα χείλη: “Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά, τονισμένα με Dior Lip Maximizer, μετριάζοντας τη λάμψη ακριβώς πριν τα μοντέλα περπατήσουν στην πασαρέλα!”.

Read More

And More