Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά στο show της Victoria Beckham για τα δέκα χρόνια!

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Victoria Beckham έδειξε στο Λονδίνο τη συλλογή της για την επόμενη σεζόν (aka Spring/Summer 2019) η οποία σηματοδοτεί και τα δέκα χρόνια της στον χώρο της μόδας. Η Posh που αγαπά οτιδήποτε effortless και minimal chic κινήθηκε στην ίδια ακριβώς λογική όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων. Τα beauty looks ανέλαβαν η Pat McGrath (makeup) και ο Guido Palau (μαλλιά) οι οποίοι έδωσαν στη Vogue όλες τις λεπτομέρειες: είχαν οδηγίες από την Posh ή λειτούργησαν όπως οι ίδιοι ήθελαν; Σου έχουμε τα info παρακάτω…

“Δεν υπήρχε συγκεκριμένο brief για το beauty look. Είναι δουλειά, όπως συνήθως! Αλλά αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την Victoria και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ γι’αυτό”, είπε η Pat McGrath στην Vogue. Το μακιγιάζ συνδύαζε το bare-skin perfection, δηλαδή αυτή τη λογική της τέλειας επιδερμίδας που μοιάζει σαν να γεννήθηκες έτσι και με υπέροχες λάμψεις στα ψηλότερα σημεία του προσώπου οι οποίες έγιναν με το Pat McGrath Labs’s Skin Fetish- το θρυλικό highlighter της makeup artist. Στα χείλη χρησιμοποιήθηκε το Lip Fetish Sheer Colour Balm στην απόχρωση Blow Up, που είναι ένα φυσικό ροζ που δίνει όγκο στα χείληενώ στα μάτια τοποθετήθηκαν οι taupe (aka πιο γήινες αποχρώσεις) από την παλέτα Mothership V: Bronze Seduction. “Ήθελε τα κορίτσια να είναι εκθαμβωτικά και να λάμπουν από μέσα τους! Έχουμε κορίτσια από κάθε ηλικιακό group που έκαναν πασαρέλα και αυτό από μόνο του είναι ένα statement. Μιλάμε για ξεχωριστές προσωπικότητες που απλώς αναδείξαμε περισσότερο!”.

Όσον αφορά τα μαλλιά, ο Guido Palau που ανέλαβε το hair styling είπε τα εξής: “Το look είναι περισσότερο αρρενωπό παρά θηλυκό. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως στην Victoria αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι πιο… boysh!”. Για να πετύχει αυτό το ανδρόγυνο αποτέλεσμα που αγαπά και η σχεδιάστρια, ο ίδιος χρησιμοποίησε τα προϊόντα Redken Fashion Works 12 και Forceful 23 στο μπροστινό μέρος των μαλλιών λαο στα πλαϊνά το λάδι μαλλιών Diamond Oil και το serum Shine Flash 02: “Είναι λίγο shiny και λίγο wet. Είναι αγορίστικα!”, είπε ο ίδιος.

Πράγματι, η Victoria Beckham από την αρχή της καριέρας της στις Spice Girls μέχρι σήμερα είναι στην πραγματικότητα… δύο διαφορετικοί άνθρωποι! Και στο βίντεο της Vogue παρακάτω θα δεις όλη αυτή την εξέλιξη μέσα από την πιο έξυπνη και χιουμοριστική σκοπιά!

Read More

And More