Όλοι οι τρόποι να κάνεις γαλλικό μανικιούρ αυτό το καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι στις λίστες με τα κορυφαία trend σε ότι έχει να κάνει με nail art υπάρχει κάτι που εκτός από πολύ stylish είναι και πολύ πρακτικό. Γιατί μπορεί να φύγεις με αυτό το μανικιούρ για διακοπές και όταν επιστρέψεις να είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι, επίσης, το nail art που θα μειώσει τις επισκέψεις σου στα nail studio μιας και όσο και αν μακραίνει η βάση, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει άρτιο. 

Αυτό το nail art, λοιπόν, δεν είναι άλλο από το γαλλικό μανικιούρ που πετάει από πάνω του τον 90’s χαρακτήρα του (χωρίς αυτό να είναι κάτι κακό!), φοράει χρώματα και φρεσκάρεται τελείως! Οι επιλογές σου στο σύγχρονο γαλλικό είναι πολλές και πολύ διαφορετικές και παρακάτω σου παραθέτουμε εκείνες που εντοπίσαμε και μας άρεσαν περισσότερο. Αλλά πριν από αυτό, ένα IGTV για να δεις πώς μπορείς να πετύχεις αυτή τη γραμμή του γαλλικού και μόνη σου!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS OF LA (@nails_of_la)

 

@harrietwestmoreland

Ένα πολύ clean γαλλικό μανικιούρ με αυτό το ημιδιάφανο βερνίκι ως βάση και μια πολύ λεπτή γραμμή γαλλικού με φλούο κίτρινο βερνίκι. Το συγκεκριμένο χρώμα δημιουργεί πολύ ενδιαφέρον contrast στις σωστές, όμως, δόσεις για τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται!

@rochellehumes 

Υπάρχει το γαλλικό και υπάρχει και το ανάποδο γαλλικό όπως το βλέπεις παραπάνω το οποίο γίνεται κατά μήκος της βάσης του νυχιού. Προσοχή: για να το πετύχεις θα χρειαστεί να έχεις ένα πολύ λεπτό πινέλο καθώς το πάχος της γραμμής είναι αυτό που κάνει τελικά τη διαφορά και δημιουργεί ένα τόσο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. 

@amy_lawrenson 

Από το φλούο κίτρινο σε ένα άλλο εξίσου καλοκαιρινό φλούο, το πράσινο. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές όσες και τα βερνίκια που έχεις στη διάθεσή σου!

@hollyfalconenails 

Ένα άλλο trend του φετινού καλοκαιριού είναι τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια τα οποία μέχρι πρότινος πιστεύαμε ότι ανήκουν στο cast του χειμώνα. Να, όμως, που κάνοντας skip μια ολόκληρη σεζόν (την χριστουγεννιάτικη) το εναλλακτικό μας σχέδιο είναι τα επαναφέρουμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Αν το να βάψεις ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού σου με ένα μεταλλικό βερνίκι σου φαίνεται υπερβολή, δοκίμασέ το στην french manicure εκδοχή του. 

@paintboxnails 

Αν τα νύχια σου είναι αρκετά κοντά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Όπως αποδεικνύεται το γαλλικό είναι ένα μανικιούρ που “γράφει” τέλεια σε κάθε μήκος!

@harrietwestmoreland 

Αν είσαι minimal at heart, το γαλλικό μανικιούρ είναι στις επιλογές που μπορείς να κάνεις και τι πιο κομψό από αυτή την apricot γραμμή που βλέπεις εδώ. 

@imarninails

Στην αντίπερα όχθη, αν αγαπάς τις υπερβολές και πάλι μπορείς να “ντύσεις” το γαλλικό σου με το δικό σου στιλ.  Το φούξια είναι σχεδόν αυτονόητη επιλογή όταν μιλάμε για χρώμα ενώ στην επιφάνεια του νυχιού μπορείς να κολλήσεις διάφορα cute μεταλλικά στοιχεία σε χρυσό. 

@paraggonails

Αν δημιουργήσεις μια αρκετά παχιά γραμμή για το γαλλικό σου μπορείς στην επιφάνεια αυτής να ζωγραφίσεις διάφορα σχέδια και prints όπως αυτά που βλέπεις εδώ και παραπέμπουν σε λευκά συννεφάκια. 

@imarninails 

Κλασικά και αγαπημένα με το πιο classic & chic french manicure που έχουμε δει ποτέ. Και είναι αυτό το μανικιούρ που αποδεικνύει πως τα πάντα τελικά κρίνονται στη λεπτομέρεια!

  Και αν πάλι δεν μπορείς να αποφασίσεις χρώμα για την γραμμή του γαλλικού σου κάνε το αυτονόητο. Ένα χρώμα για κάθε νύχι!

Read More

And More