Ποιο είναι το top αντρικό χτένισμα (σύμφωνα με τον Eugene Souleiman)!

Ο Euegene Souleiman είναι ένας από τους κορυφαίους hair stylists τώρα που κάνει τα μαλλιά για τα shows των πιο κορυφαίων οίκων τώρα. Συμπέρασμα: όταν ο Euegene δημιουργεί ένα look για λογαριασμό ενός οίκου καταλαβαίνεις ότι αυτό το look είναι τάση που αν θες να είσαι ενημερωμένος-η και σου αρέσει να πειραματίζεσαι γενικά, θα πρέπει να ακολουθήσεις.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, λοιπόν, ο Euegene που είναι και official hair stylist της Wella Professionals δημιούργησε το χτένισμα για το ανδρικό show της Vivienne Westwood. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι είναι hot τώρα!

«Σπασμένη» Τελειότητα
Ο Eugene Souleiman δημιουργεί μια στεγνή υφή για την Ανδρική Συλλογή «Be Specific» του οίκου Vivienne Westwood για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016
Το παρασκήνιο:
Η Ανδρική Συλλογή «Be Specific» για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016 του οίκου Vivienne Westwood έχει εμπνευσθεί από τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες – τον εγκληματία, τον χωρικό και τον joker. Αυτές οι αντικρουόμενες προσωπικότητες ζωντάνεψαν στην πασαρέλα μέσα από διαφορετικές υφές και μοτίβα – όπως μέσα από tweed κοστούμια που παρουσιάστηκαν δίπλα σε πολυτελή αθλητικά ρούχα – και στο μακιγιάζ, με γυναικείες βλεφαρίδες και έντονα ψεύτικα νύχια. Ο Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director of Care & Styling, πρόσθεσε άλλη μία αντίθεση με τα μαλλιά, δημιουργώντας μια υφή που έδειχνε μοναδική για κάθε μοντέλο.
«Η συλλογή είναι ιδιαίτερα κομψή και επίσημη, μ’ ένα τρόπο πολύ χαρακτηριστικό για τον οίκο Vivienne Westwood, αλλά θέλαμε τα μαλλιά να δημιουργούν πραγματική αντίθεση. Το βασικό στοιχείο είναι η υφή και τα μαλλιά ως πρώτη ύλη και δημιουργήσαμε αυτή τη σχεδόν μετα-αποκαλυπτική υφή όπου τα μαλλιά δείχνουν ατημέλητα, αλλά όμορφα.»

Η βασική τεχνική:
Παρ΄ όλο που κάθε μοντέλο είχε διαφορετικό, εξατομικευμένο look, που ταιριάζει με το μήκος των μαλλιών του και το σχήμα του προσώπου του, στη βάση κάθε στυλ υπήρχε ένα στοιχείο που ερχόταν σε αντίθεση με το θηλυκό look στο μακιγιάζ, που περιελάμβανε ψεύτικες βλεφαρίδες και την εκλεπτυσμένη και κομψή μόδα στα ρούχα.
«Ήθελα τα μαλλιά να φαίνονται σχεδόν σαν να έχουν περάσει ντεκαπάζ – αυτή η πραγματικά ξηρή υφή των μαλλιών που όταν τα χτενίζεις μένουν ακριβώς εκεί που τα θέλεις. Απλώσαμε στα μαλλιά το Elements Leave-In Conditioner για να τους δώσουμε μία αίσθηση μη λουσμένων και, στη συνέχεια, τα ψεκάσαμε με το EIMI Sugar Lift και χρησιμοποιήσαμε πιστολάκι ώστε να δημιουργηθεί η ξηρή, τραχιά υφή. Είναι ένα look που πρέπει να περάσεις τα χέρια σου μέσα στα μαλλιά σου. Το θέμα δεν είναι το τέλειο styling με βούρτσες και χτένες, θα πρέπει να νιώσεις ελευθερία.»
Αφού άπλωσε το Elements Leave-In Conditioner και το EIMI Sugar Lift, ο Eugene χρησιμοποίησε τα χέρια του για να απλώσει τα προϊόντα κάνοντας μασάζ και να δημιουργήσει μια ατημέλητη υφή. Χρησιμοποιώντας diffuser για να στεγνώσει τα μαλλιά, ο Eugene μάζεψε τούφες μαλλιών για να μειώσει τα μήκη.

Read More

And More