Ποιο λες να είναι το μεγάλο beauty trend στο fashion show της LV;

Ποιο λες να είναι το μεγάλο beauty trend στο fashion show της LV; | tlife.gr

Τι θα έλεγες να γνώριζες από τώρα κάποια beauty trends και να τα εφάρμοζες; Έτσι, για να αποδείξεις σε όλους πόσο καλά διαβασμένη είσαι! Την πρώτη Ιανουαρίου μπήκαμε με το δεξί σε κάποιες από τις ανοιξιάτικες τάσεις (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Όμως, κάθε οίκος λανσάρει τις δικές του τάσεις και όταν πίσω από αυτές βρίσκεται η Pat McGrath, τότε ξέρεις πώς δεν μιλάμε για μια ακόμη τάση αλλά για την… it τάση!

Ποια είναι αυτή; Το doll look με τα τεράστια μάτια, τα γλυκά χρώματα στο μακιγιάζ και τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Τι αποκάλυψε, όμως, η Pat McGarth; Σε κάθε κορίτσι χρησιμοποιήθηκαν 10 sets ψεύτικων βλεφαρίδων ενώ στο ξενοδοχείο Ritz η ομάδα της Pat McGrath ξενύχτησε προκειμένου να κολλήσει το κάθε σετ μεταξύ τους. Αυτό, μάλιστα, τράβηξε μέχρι τις 4.30 όπου ήταν και το ordino για να ξεκινήσουν τα make up και τα μαλλιά.

Η Kate Moss ήταν ένα από τα μοντέλα που περπάτησε στο catwalk της Louis Vuitton (photo σου έχουμε παραπάνω!). Μάλιστα, η Pat McGrath είπε για εκείνη στην Sunday Times: «Έχει τέλεια κόκαλα και αυτό το look της πήγαινε πραγματικά πολύ! Τα κορίτσια έμοιαζαν με κούκλες και ήταν πανέμορφες, αλλά διατήρησαν όλες τους αυτές τις έντονες γωνίες!».

Κι επειδή όπως κατάλαβες ακόμη κι αν δεν έχεις φορέσει ποτέ σου ψεύτικες βλεφαρίδες αυτή την σεζόν δεν έχεις καμία δικαιολογία, κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα! Πώς τις τοποθετείς, που, πόσα σχήματα υπάρχουν, πόσο κοστίζουν!

READ more