Ροζ- σιελ! Μάθε τα πάντα για τις δύο δυνατότερες τάσεις της επόμενης σεζόν!

Υπάρχουν trends που ακολουθείς με κλειστά τα μάτια! Και υπάρχουν και άλλα που είναι μόνο προς ενημέρωσή σου. Αυτά ανήκουν στην Β κατηγορία! Γιατί ευχαρίστως να βάλω ένα ροζ ζακετάκι ή να κρατήσω μια σιελ τσάντα, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να φορέσω και ασορτί σκιές στα μάτια. Αλλά αυτή είναι η δική μου κρίση. Δες παρακάτω τα δύο μεγάλα beauty hits της επόμενης σεζόν και αποφάσισε μόνη σου. Στο κάτω- κάτω της γραφής και παραφράζοντας γνωστή έκφραση θα σου πω ότι… το beauty ευνοεί τις τολμηρές!

Ροζ μάτια

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/eswt-pink.jpg

Στο fashion week της Νέας Υόρκης (ναι, έχει τελειώσει προ πολλού αλλά δώστε μου λίγο χρόνο για να μαζέψω οοοοολο αυτό το υλικό!) τα πάντα ήταν απλά και τα κραγιόν σχεδόν ανύπαρκτα! Τα lip balm είχαν την τιμητική τους ενώ κάποιοι make up artists δεν δίστασαν να αποχρωματίσουν εντελώς τα χείλη των μοντέλων είτε με concealer είτε με make up. Μοναδική εξαίρεση σε όλη αυτή την απλότητα ήταν τα μάτια, τα οποία ντύθηκαν με ροζ σκιά, είτε πολύ σκούρα που πλησίαζε το φούξια, είτε και σε παστέλ εκδοχή.

Σημείωσε οίκους που το συναντήσαμε (έτσι για να εντυπωσιάσεις και καναδυό φίλες όταν θα τις ενημερώσεις για τις νέες τάσεις!): Marimekko, Creatures of the Wind, Donna Karan, Peter Som, Zero + Maria Cornejo, Ann Yee.

ΟΜΩΣ ο οίκος που επέλεξε αυτό το trend και μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν της
Donna Karan (βλ. κεντρική photo). Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν της σχεδιάστριας τα παρατηρήσεις ότι επιλέγει πάντα μακιγιάζ που μπορεί η καθεμία να επιλέξει στην καθημερινότητά της. Αλλά αυτή ήταν μια φωτεινή εξαίρεση! Τόσο φωτεινή που με τέτοια μάτια θα λάμπεις στο σκοτάδι! Στο εγγυώμαι!

Σιελ μάτια

Στην αντίπερα όχθη του κοριτσίστικου ροζ συναντάμε το σιελ αλλά και πολλές ακόμη αποχρώσεις του μπλε: ναυτικό μπλε, cobalt, mint, γαλάζιο. Ο κανόνας είναι ένας: ψάξε το νεσεσέρ σου. Ξεσήκωσε τα παλιά σου προϊόντα που κάπου έχεις καταχωνιάσει. Κάπου εκεί θα βρεις σίγουρα μια τέτοια σκιά. Ξεκίνα να πειραματίζεσαι (επαναλαμβάνω: μόνο αν είσαι τολμηρή!).

Θέλεις αποδείξεις και ονόματα ότι αυτό είναι τάση και όχι κάτι που απλώς μου ήρθε να σου γράψω; Οίκοι όπως Michael Kors, Tibi, Monique Lhuillier, Titel, Minkoff μας το παρουσίασαν στα fashion shows τους για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2013.

Νέες τεχνικές στην… σκιά σου!
Κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξεις πέρα από τα χρώματα είναι και οι ίδιες οι τεχνικές. Οι σκιές του ερχόμενου καλοκαιριού δεν απλώνονται όπως έχουμε συνηθίσει, δηλαδή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και στην ρίζα του κάτω. Απλώνονται ποικιλοτρόπως. Είτε μόνο πάνω στην μπανάνα- socket του ματιού (το είδαμε και πέρυσι τον Χειμώνα), είτε σαν eyeliner, είτε μόνο πάνω στα φρύδια. Αρκεί να έχεις φαντασία.
Πάντως, όπως και να την απλώσεις ένα είναι το σίγουρο: το ερχόμενο καλοκαίρι καμία μας δεν θα κάνει… μαύρα μάτια!

Από το catwalk στην καθημερινότητα!
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς μπορείς να φορέσεις την μπλε σκιά χωρίς να δείχνει extreme!


Read More

And More