Σοβαρά τώρα; Τα βλαστάρια που φυτρώνουν στα μαλλιά είναι το επόμενο hair trend σύμφωνα με την New York Times!

Τίποτα πιο φυσιολογικό από το να έχεις ένα φυτρωμένο λουλούδι στα μαλλιά σου και να διασχίζεις την Κηφισίας! Ή να πας να δώσεις συνέντευξη στα μαλλιά και το κεφάλι σου να είναι κάπως έτσι…

/

… Την στιγμή που εσύ μιλάς με σοβαρό ύφος για τα 10 μεταπτυχιακά σου και προσπαθείς να πείσεις τον δυνάμει εργοδότη σου για το πόσο υπεύθυνη είσαι!

Στο Πεκίνο παίζει τώρα πολύ έντονα αυτό το trend του να φοράς στο κεφάλι σου μικρά κλιπς με λουλούδια και το τελικό αποτέλεσμα να είναι σαν κάτι να φυτρώνει μέσα στα μαλλιά σου. Για την συγκεκριμένη τάση έγραψε μόλις η New York Times και δεδομένου ότι μιλάμε για την Times τα πράγματα φαίνεται να είναι κάμποσο σοβαρά!

Και παρά το γεγονός ότι το trend έχει εξαπλωθεί παντού στο Πεκίνο (κι ελπίζω να μείνει μόνο εκεί!) κανείς δεν μπορεί να πει ξεκάθαρα από πού ξεκίνησε! Κάποιοι λένε ότι βρίσκει τις ρίζες του στην φιλισοφία των αρχαίων Κινέζων και την ανάγκη διδαχής της αγάπης για τη φύση, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ξεκίνησε από τα emoticons στην Κίνα ενώ σύμφωνα με την Wang Hao, φοιτήτρια που μίλησε στην New York Times: “Εδώ δοκιμάζουμε σχεδόν ότι κι αν δούμε στο internet. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σημαίνει αλλά το κάνουμε έτσι κι αλλιώς!”.

Μισό! Μισό! Πριν βιαστείς να σκεφτείς πόσο περίεργες είναι αυτές εκεί στο Πεκίνο που κυκλοφορούν με αυτά στα μαλλιά τους, σκέψου πόσο πιο normal μπορεί να φαίνεται σε κάποιον άλλο το να ξεφυτρώνουν ανθάκια μέσα από τα μαλλιά σου λες και κυλιώσουν όλο το Σαββατοκύριακο στα λειβάδια!

ΑΛΛΑ εν τω μεταξύ αν θες να βάλεις λουλούδια στα μαλλιά σου, δες εδώ μερικούς πολύ ενδιαφέροντες τρόπους να το κάνεις!

Read More

And More