Στα shows του Μιλάνου είδαμε μερικά από τα ωραιότερα χτενίσματα. Εμπνεύσου!

Αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές στο Μιλάνο οι μεγάλοι οίκοι δείχνουν τις συλλογές τους για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2021 με έναν πέρα για πέρα νέο τρόπο. Πολλά shows γίνονται μόνο online ενώ άλλα που έχουν θεατές, οι τελευταίοι είναι πολύ λίγοι και διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις που μας έχει επιβάλει ο Covid.

Φαίνεται, όμως, ότι η πανδημία δεν επηρέασε μόνο τα shows αλλά επηρέασε σε κάποιες περιπτώσεις και τα ίδια τα trends. Στο show του οίκου Prada, για παράδειγμα, ο Guido Palau έστειλε στο catwalk κορίτσια με μακριές αφέλειες και περίεργες φράντζες όμοιες με αυτές που αποκτήσαμε όσοι επιχειρήσαμε να κουρέψουμε τα μαλλιά μας μόνοι μας κατά την διάρκεια του lockdown.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα χτενίσματα από το Milan Fashion Week που ξεχωρίσαμε.

Prada

Όπως είπαμε, ο οίκος Prada και ο Guido Palau που ήταν επικεφαλής στα μαλλιά εμπνεύστηκε αυτά τα look από τα look της καραντίνας: αφέλειες που έχουν μακρύνει και κάποιες κακοκουρεμένες τούφες. Βεβαίως, οι δεύτερες μιμούνται αρκετά εκείνες τις πολύ οριοθετημένες φράντζες που είχαμε όλοι στα 90’s. Λες να επανέλθουν; Το είπε ο οίκος Prada οπότε είναι πιθανόν…

@guidopalau

Max Mara

Στο show του οίκου Max Mara τα υπέροχα σακάκια πλαισιώνονταν από updos με μια almost wet υφή που κατέληγαν σε γαλλικό twist. Το τελευταίο μπορείς να το κάνεις και με κλάμερ, το no1 αξεσουάρ μαλλιών για αυτή τη σεζόν που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις.

@getty

Alberta Ferretti

Τα μαλλιά εδώ στηρίχθηκαν στη λογική της διαφορετικότητας, κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει έντονα τα τελευταία χρόνια στις πασαρέλες. Κάθε μοντέλο βγήκε στο catwalk με μια minimal προσέγγιση ως προς το χτένισμά του και με πολλά και διαφορετικά κουρέματα.

@getty

Fendi

Ο επικεφαλής Sam McKnight μετά την μεγάλη επιτυχία του croissant updo δημιούργησε αυτή τη φορά ένα άλλο, επίσης signature χτένισμα στο οποίο έδωσε το όνομα Fendi rolls αφού στο τελείωμα του σινιόν είδαμε rolls σε πολλά και διαφορετικά σχήματα.

@getty

@sammcknight

Etro

Φυσικά μαλλιά και για το show του οίκου Etro που έδωσε έμφαση στην υγεία και τη λάμψη των μαλλιών παρά στο styling. Τα μαλλιά ήταν αέρινα, αφημένα κάτω και έδιναν στα μοντέλα μια πιο αιθέρια διάθεση.

@getty

Sportmax

Τα μαλλιά εδώ είχαν μια messy έως και… ιδρωμένη αίσθηση ενώ υπήρχε και αυτή η λεπτομέρεια με τις τονισμένες φαβορίτες και τούφες.

Read More

And More