Συμβαίνει τώρα! Οι δύο βασικές τάσεις για τον Χειμώνα του ’13 κατευθείαν από Νέα Υόρκη!

Το fashion week της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2012-’13 έριξε μόλις χθες αυλαία. Στα catwalks παρέλασαν μοντέλα με διαφορετικά μαλλιά και make up και φυσικά υπήρξαν και κάποιες ακρότητες (έτσι για να στραφούν τα φώτα στα συγκεκριμένα fashion shows και να μπούμε εκ νέου συζητήσεις για το αν οι ακρότητες μπορούν να αναχθούν σε τάση).

Οι δεύτερες δεν μας απασχολούν! Εξάλλου, δεν μπορούμε να τις υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Και κάτι ακόμη: στο catwalk υπήρχαν περισσότερο wearable τάσεις, οι οποίες μάλιστα αναδεικνύουν και την θηλυκότητά μας. Ποιες ήταν οι δύο πιο βασικές που θα μας απασχολήσουν σε λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα (των τάσεων τα παιδιά…). Στις έχουμε! Και για να σου δώσω μια ιδέα: και οι δύο επικρατούσες τάσεις ανήκουν στην κατηγορία που φοβόμαστε να υιοθετήσουμε εύκολα!

Κόκκινα χείλη με… Katharine Hepburn διάθεση!

Η καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά το δυνατό χαρτί της ομορφιάς! Τα μάτια ντύνονται μόνο με μάσκαρα και κάποιες λάμψεις δίνουν ένταση στα ζυγωματικά σου εντείνοντας το effect υγείας.
Το είδαμε (από αριστερά): Ruffian, Monique L’huillier και Thakoon. Μερικοί ακόμη οίκοι που υπέκυψαν σε αυτό το γοητευτικό και θηλυκό look ήταν Victoria Beckham και Zac Posen.

Πώς να πετύχεις τα έντονα χείλη βήμα προς βήμα

Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, official make up artist της Estee Lauder, μας έχει δείξει πώς να πετύχουμε το red lipstick trend με τρία μόνο προϊόντα! Για να το δεις (και να το αντιγράψεις!) κάνε κλικ εδώ!

Χρωματιστές σκιές

Αν και ο Χειμώνας μας έχει συνηθίσει σε γήινες ή σκούρες αποχρώσεις, οι νεοϋορκέζοι make up artist μας συστήνουν σε μια νέα λογική η οποία συνδυάζεται με μια νέα χρωματική παλέτα. Σμαραγδί, topaz μπλε, ρουμπινί και πολλοί ακόμη τόνοι σε σκιές, οι περισσότερες σε shiny υφή.
Το είδαμε (από αριστερά): DVF, Gurung και Jason Wu.

Πώς να πετύχεις τα χρωματιστά μάτια βήμα προς βήμα

Τόλμησε το χρώμα στα μάτια! Και έχουμε και το how to για να πετύχεις ένα πολύ decent και sexy αποτέλεσμα. Για να το δεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More