Τα καλύτερα και πιο φρέσκα μακιγιάζ από το fashion week του Μιλάνου που μόλις τελείωσε!

Διανύουμε την fashion week περίοδο που σημαίνει ότι οι μητροπόλεις της μόδας μας δείχνουν τώρα πως θα ντυθούμε- βαφτούμε του χρόνου. Ή καλύτερα, την ερχόμενη άνοιξη/ καλοκαίρι. Ήδη είδαμε το fashion week της Νέας Υόρκης, περάσαμε στο Λονδίνο και σήμερα το απόγευμα έριξε αυλαία και το Μιλάνο για να δώσει την σκυτάλη στο Παρίσι, την βασίλισσα των fashion weeks. Αυτά με τα… tour!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Μιλάνο τώρα ή έστω με όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα: αν με έβαζες να επιλέξω εκείνη την μητρόπολη που μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον σίγουρα είναι το Μιλάνο! Εδώ το μακιγιάζ απείχε πολύ από τα flawless skin και όλη αυτή τη μανία να δείχνουμε αμακιγιάριστες. Είχαμε, λοιπόν, full make up δια χειρός Tom Pecheux στον Moschino, είχαμε πρόσωπα που θύμιζαν ουράνιο τόξο αλλά και glitter στα χείλη από τον Peter Philips. Με άλλα λόγια: η εβδομάδα στο Μιλάνο ήταν μια καθόλου βαρετή εβδομάδα! Παρακάτω σου έχουμε τα αγαπημένα μας beauty looks!

Νο 21
“Being bad never looked so good” ήταν το concept στο μακιγιάζ που δημιούργησε ο Tom Pecheux εδώ. Και όπως βλέπεις, δεν αστειευόμαστε όταν λέμε ότι το μακιγιάζ εδώ ήταν μακιγιάζ, με γενναίες δόσεις χρώματος και full make up στο πρόσωπο!

Fendi

Ο Peter Philips που έκανε το μακιγιάζ για λογαριασμό του οίκου Fendi πάτησε στα βήματα της Pat McGrath και των glittery lips. Φρόντισε, βέβαια, να διαχωρίσει τη θέση του συστήνοντάς μας έναν ολοκαίνουριο τρόπο να φοράμε eyeliner στα μάτια: ουσιαστικά βάφουμε τις κόγχες και τις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Moschino

Στο show του Moschino είδαμε να αναβιώνουν μπροστά μας τα 90’s μαζί με όλα τα top models της εποχής και κυρίως την Linda Evangelista! Ο Tom Pecheux έκανε κι εδώ ένα full make up ενώ την τιμητική του είχε το μολύβι χειλιών Spice από τα MAC που μας θύμισε πώς βάφαμε τα χείλη μας τότε.

Giamba

Το glitter, το προϊόν που θα δει μεγάλες δόξες τον επερχόμενο χειμώνα, ήταν βασικό στοιχείο μακιγιάζ στην συλλογή Giamba. Όσον αφορά την… συλλογιστική της Val Garland που έκανε και το make up εδώ; “Η ιδέα είναι να χρησιμοποιούμε το μακιγιάζ σαν tattoo και να το διασκεδάζουμε!”.

Versace

Η Pat McGrath όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, μας σύστησε σε ένα ακόμη προϊόν μακιγιάζ που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τα εργαστήριά της σύντομα. Και σίγουρα πρόκειται για κάτι που θα κάνει τα μάτια μας να λάμπουν! Εδώ με την μούσα της Naomi Campbell η οποία απογείωσε το sexy μακιγιάζ.

Giorgio Armani

Και η Linda Cantello χρησιμοποίησε χρώμα στα μάτια για το μακιγιάζ του Giorgio Armani. Η τεχνική της ήταν να απλώσει μαύρο μαλακό μολύβι το οποίο έκανε smudged και από πάνω ταμπόναρε ένα touch μπλε σκιάς. “Είναι πιο cool έτσι”, είπε.

Max Mara

Το highlighter που μοιάζει με ουράνιο τόξο μεταφέρθηκε από το instagram στο catwalk. Ένα ακόμη διαφορετικό make up από όλα όσα έχουμε συνηθίσει!

Read More

And More