Τα νέα καυτά χρώματα στα χείλη για το 2011!

Το σκούρο κραγιόν που θύμιζε μούρο και μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας το 2010 στάθηκε η αφορμή για μια λεύκανση δοντιών που πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω (το εμπεδώσαμε ότι το χρώμα αυτό κάνει τα δόντια μας να μην δείχνουν όσο αστραφτερά θα θέλαμε!). Και το beauty ενστικτό μου φαίνεται να λειτούργησε ολόσωστα. Γιατί μπορεί τα σκούρα χείλη να χάνουν την πρωτοκαθεδρία τους για το νέο έτος, όμως έρχονται άλλα πιο φλογερά, πιο sexy, πιο ανανεωμένα (κάποια από αυτά επίσης δεν κολακεύουν ένα μη χολιγουντιανό χαμόγελο) που κάνουν δυναμική την παρουσία τους από τα ράφια των καλλυντικών μέχρι τα catwalks και την καθημερινότητά μας. Θα τα δεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των περιοδικών και των celebs περίπου γύρω στην Άνοιξη, αλλά εδώ τα μαθαίνεις πρώτη. Πάρε μια γεύση, λοιπόν από τα νέα αγαπημένα μας!

Ο Fendi μας συστήνει στο φούξια. Είναι το νέο κόκκινο και όπως βλέπεις δεν χρειάζεται υπερβολές στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Bonus tip: ταιριάζει σε ξανθιές και μελαχρινές με ανοιχτή επιδερμίδα.

Από τις πιο sexy επιλογές του νέου έτους. Ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν με πολύ, πολύ glossy υφή που μας ήρθε σαν πρόταση από τα catwalks του οίκου Gucci.

Ένα girly ματ σκούρο ροζ ξεπροβάλει από τον οίκο Les Copains. Προσοχή: για να το φορέσεις φρόντισε τα χείλη σου να είναι καλά ενυδατωμένα πριν.

Ματ πορτοκαλοκόκκινο στον οίκο Lacoste. Η τέλεια επιλογή για τις ελαφρώς μαυρισμένες επιδερμίδες. Συνδύασέ το με τερακότα πούδρα στα σημεία που βλέπει φυσικά ο ήλιος.

Για τις πιο τολμηρές η Sonia Rykiel προτείνει μοβ. Δείχνει την επιδερμίδα αρκετά χλωμή αλλά σε κάποιους αρέσει πολύ.

Αν είχα να επιλέξω το best of αυτό δεν θα ήταν άλλο από αυτό το πορτοκαλί με ελάχιστο glitter. Ο συνδυασμός του δε, με μια lime σκιά κάνουν αυτό το look τόσο δροσερό και girly που σου φτιάχνει την διάθεση. Αγαπημένος Loewe!

Κάποιες αξίες παραμένουν κλασικές. Ο Lawren Scott φαντάζεται τα κορίτσια του με pin up μακιγιάζ.

Eσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More