Τα Not-So-Beachy Waves είναι τα νέα Beach Waves!

Για τρεις τουλάχιστον σεζόν κάναμε focus σε αυτό που λέμε beachy κυματισμοί, στο εφέ που αποκτούν δηλαδή τα μαλλιά αφού στεγνώσουν από την θάλασσα και που οι hair stylists το έκαναν χρησιμοποιώντας πολύ μελετημένα το σίδερο για τις μπούκλες.

Και την σεζόν που έρχεται, έρχεται η ώρα να πάμε και ένα step παραπάνω: τα επόμενο beach waves είναι τα not so beachy waves! Που σημαίνει κυματιστά αλλά όχι προς τα σγουρά όπως ήταν μέχρι σήμερα, αλλά προς τα πολύ σπαστά.

Πού το είδαμε και πώς το πέτυχαν οι hair stylists που είναι υπεύθυνοι για την νέα μας beauty εμμονή; Συνέχισε για λεπτομέρειες!

Ralph Lauren

Για το αποτέλεσμα που βλέπεις παραπάνω υπεύθυνος είναι ο top hair stylist Guido Palau ο οποίος άφησε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά μέχρι ενός σημείου, έπειτα έκανε ψαλίδι σε χοντρές τούφες και έβαλε spray αλατόνερου από το ύψος του αυτιού και κάτω.

Roberto Cavalli

Το συγκεκρικμένο hair styling το επιμελήθηκε ο Sam McKnight ο οποίος αφού έκανε ψαλίδι σε όλο το μήκος, έβαλε το L’Oréal Professionnel Beach Waves salt spray κι έπειτα από πάνω ψέκασε με κανονικό νερό ώστε να ενισχύσει αυτή τη φυσικότητα.

Calvin Klein


Εδώ ο Guido Palau έβαλε σε νωπά μαλλιά μικρή ποσότητα από το Redken Move Ability 05 Lightweight Defining Cream-Paste από το ύψος του αυτιού και κάτω, έπειτα έκανε ψαλίδι και αφού ολοκλήρωσε άνοιξε τους κυματισμούς με τα δάχτυλα και ψέκασε με spray.

Λοιπόν, σου αρέσει το νέο not so beachy hair trend; Θα το δοκιμάσεις;

Read More

And More