Τα ωραιότερα make up trends του 2024

Η νέα χρονιά πλησιάζει κι εσύ το πιθανότερο είναι να προετοιμάζεσαι να την υποδεχτείς πιο λαμπερή από ποτέ. Παράλληλα κάνεις σχέδια και έναν απολογισμό του 2023. Τις τάσεις όσον αφορά στο μακιγιάζ τις γνωρίζεις εδώ και μήνες. Άλλωστε τις είδαμε μαζί μετά την ολοκλήρωση της εβδομάδας μόδας. 

Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να σου υπενθυμίσω τις ωραιότερες ώστε να υιοθετήσεις την αγαπημένη σου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Κράτησε σημειώσεις λοιπόν. 

Photo by Victor VIRGILE Gamma-Rapho via Getty Images

Χρωματιστό eyeliner: Αφήνεις στην άκρη το κλασικό μαύρο και επιλέγεις την πιο έντονη, αγαπημένη σου απόχρωση. Παράλληλα κάνεις το πιο edgy περίγραμμα με grunge, μεταμοντέρνα διάθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harold James (@harold_james)

Balletcore make up: Είναι συνώνυμο του “clean girl look” και θέλει το δέρμα άψογο και διάφανο σαν πορσελάνη. Σε αυτή την τάση η περιποίηση συναντά το μακιγιάζ που σημαίνει ότι η επιδερμίδα αρχικά πρέπει να είναι πλούσια ενυδατωμένη και με φυσική λάμψη. Στη συνέχεια τονίζονται μάτια, χείλη και ζυγωματικά με απόλυτα διακριτικό τρόπο και χρησιμοποιώντας ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

90’s μονοχρωμία: Όλες οι αποχρώσεις του καφέ συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και τις απλώνεις σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά δημιουργώντας το iconic make up look των super models πίσω στα 90’s. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

Blurred Lips: Τη φετινή χρονιά τα χείλη πρωταγωνιστούν και έχουν ένα υπέροχο εφέ που τα κάνει να δείχνουν συγκλονιστικά. Οι celebrity make up artists δημιουργούν gradient αποτέλεσμα που θέλει τα χείλη να έχουν σκούρο περίγραμμα και σταδιακά μια πιο φωτεινή απόχρωση όσο προχωράμε προς το κέντρο. Για την ακρίβεια απλώνουν το κραγιόν στο κέντρο αφήνοντας τις άκρες με ένα απαλό “σβήσιμο”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@amberdmakeup)

Graphic liner: Είναι ότι πιο εντυπωσιακό είδαμε στα fashion shows της νέας σεζόν και τη διαφορά κάνει η ένταση που δημιουργεί στο βλέμμα χάρη στο διπλό περίγραμμα που δημιουργεί το πιο dramatic look ever. 

C-Sculpt Blush: Πρόκειται για μια τάση που δημιούργησαν τα κορίτσια στο TikTok και θέλει να απλώνεις το blush σε σχήμα “C”. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάς από τα βλέφαρα, συνεχίζεις προς τους κροτάφους και καταλήγεις ψηλά στα ζυγωματικά. Ιδανικά με ένα ροζ ή σε ροδακινί απόχρωση blush. 

Read More

And More