Τα σγουρά μαλλιά είναι τα νέα ίσια! 8 looks που θα σε πείσουν να μην κάνεις ποτέ ξανά πρέσα!

Κάποτε τα σγουρά μαλλιά ήταν τάση. Αυτό ήταν γύρω στα 80’s που οι μαμάδες μας έκαναν περμανάντ με μανία και δεν είχαν τελικά καμία σχέση με το παιδί που γεννούσαν το οποίο είχε ο-λό-ι-σια μαλλιά και μάντεψε από πού τα είχε πάρει. Και μετά η περμανάντ κυνηγήθηκε από τον beauty κόσμο τόσο που θεωρούνταν ταμπού να έχεις σγουρά μαλλιά. Και ήταν τόσο ταμπού που όσες είχαν σγουρά μαλλιά είτε α) τα έπιαναν συνέχεια κοτσίδα είτε β) τα έκρυβαν πίσω από τις πρέσες και τα σίδερα ισιώματος (τα σγουρά ήταν για τα μαλλιά ότι τα σπυράκια για την επιδερμίδα μας: σχεδόν καταραμένα/ δεν ήθελες κανείς να ξέρει ότι έχεις ή το ένα ή το άλλο).

Και έπειτα ήρθε το 2015, το 2016 και θα έρθει το 2017. Και οι όροι όπως “unique” και “individuality” άρχισαν να ακούγονται δυνατά από τα στόματα των hair stylists που δεν ήθελαν πια να δημιουργούν ένα hair look για κάθε σχεδιαστή παύλα show αλλά να δουλεύουν βάσει του τύπου των μαλλιών που έχει το κάθε μοντέλο με σκοπό να τονίσουν τη μοναδικότητα του καθενός. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ότι τα περισσότερα μοντέλα είχαν- έχουν σγουρά μαλλιά.

Συμπέρασμα: αν θες πραγματικά να είσαι ενημερωμένη θα πρέπει να βγάλεις το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος από την πρίζα και να αφήσεις τις μπούκλες σου επιτέλους να εκφραστούν! Το καλύτερο part; Μόλις ανακαλύψεις πόσο απελευθερωτική είναι όλη αυτή η φυσικότητα θα μετανιώσεις που όλα αυτά τα χρόνια σπατάλισες εργατοώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου καίγοντας τα μαλλιά σου μέχρι να πετύχεις το τέλειο ίσιο. Επίσης: μια γνήσια ισιομάλλα μπορεί πάντα να καταλάβει αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά ίσια ή όχι!

Παρακάτω σου έχουμε τα 10 αγαπημένα μας hair looks με σγουρά μαλλιά από τα catwalks, τα backstage και τα μοντέλα off- duty και τρόπους να παίζεις με τις μπούκλες σου!

1. Bang! Bang!

Ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα μοντέλα και it girls με σγουρά μαλλιά είναι η Mica Arganaraz (σίγουρα την έχεις δει σε καμπάνιες του Zara). Η Mica, λοιπόν, έχει κόψει τα σγουρά μαλλιά της shag και έχει σετάρει δύο trends σε ένα! Εμπνεύσου από εκείνη, λοιπόν, και μάθε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις σγουρές αφέλειες!


2. Up in the sky!

Τα σγουρά μαλλιά σου μπορούν να σταθούν σε ένα επίσημο event έτσι κι αλλιώς! Αλλά αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, σήκωσε τις μπούκλες σου χαλαρά ψηλά στο show Reem Acra για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017.

3. Βάλε φυσούνα!

Ο όγκος των σγουρών σου μαλλιών που κάποτε ήθελες να τιθασεύσεις τώρα γίνεται το δυνατό σου χαρτί. Για να πετύχεις το hair look της Anna Sui βάλε φυσούνα ή στέγνωσε τα μαλλιά σου με την τεχνικ’η hair plopping που είναι αποκλειστικά για σγουρομάλλες. Hair… what? Κάνε κλικ εδώ και δες τι είναι και πώς γίνεται το hair plopping βήμα- βήμα!

4. Short and curly, short and curly!
Αν έχεις σγουρά μαλλιά πιστεύεις κι εσύ σε αυτή τη θεωρία ότι δεν μπορείς να τα έχεις κοντά! Να σου συστήσω τη Ari Westphale, μοντέλο που έγινε διάσημο (και) από τις μπούκλες του!
5. Ηippie and the city

Aν τα μαλλιά σου δεν είναι τόσο σγουρά ή τόσο πλούσια ώστε να δημιουργείται έντονος όγκος φόρεσε ένα φαρδύ headband στο μέτωπο όπως είδαμε στο show του H&M για αυτό το φθινόπωρο αλλά και στην συλλογή Baja East για το επόμενο καλοκαίρι.

6. Βούρτσισέ τα!
Χτένισε τις μπούκλες σου από πάνω και θα είσαι έτοιμη για μια street style φωτογράφιση. Φυσικά, φορώντας και το πιο πλατύ σου χαμόγελο!

7. Models Off- duty

Ένα ακόμη διάσημο μοντέλο για τις μπούκλες του, η Αllana Arington μετά ακριβώς από το show του Akris. Οι hair stylists επέλεξαν να μην πειράξουν καθόλου τις μπούκλες της!

8. Αll about curls!

Οι σγουρομάλλες μπορούν να χαρούν για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη! Στο τελευταίο show του Topshop για την άνοιξη του 2017 και το ερχόμενο καλοκαίρι όλα τα μοντέλα είχαν σγουρά μαλλιά. Αν τα μαλλιά τους ήταν φυσικά σγουρά οι hair stylists δεν πείραζαν ούτε τρίχα, αν δεν ήταν έβαζαν τα δυνατά τους, προϊόντα και τοστιέρες για να εξασφαλίσουν το τέλειο sleek από την αντίστροφη!

ΣΕ ΠΕΙΣΑΜΕ; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΕΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ HOW TO!

Read More

And More