Τάσεις Φθινόπωρο 2015: 8 τρόποι που πρέπει να βάψεις τα μάτια σου μέχρι το τέλος της σεζόν!

Αφού πήρες μια πρώτη γεύση εδώ από τα trends που θα τρέξουν την νέα σεζόν (aka Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16) ήρθε η ώρα να κάνουμε focus σε κάθε σημείο του προσώπου ξεχωριστά. Αρχής γενομένης από τα μάτια. Να, λοιπόν, ποιοι είναι οι 8 ενημερωμένοι τρόποι να βάψεις τα μάτια σου μέχρι το τέλος του Χειμώνα (αμήν!). Scroll down και στα έχουμε όλα συγκεντρωμένα…

Peachy- peachy!
/

Σε ποιους οίκους το είδαμε: Alexander McQueen, Emilio Pucci, Rodarte, Altuzarra, Boss, Bottega Veneta, Stella McCartney
Η τάση: Αν πρέπει να αγοράσεις μια και μόνη απόχρωση σκιάς αυτό το Φθινόπωρο αυτή δεν είναι άλλη από το βερικοκί. Φόρεσέ τη περιμετρικά του ματιού ή μόνο στο κινητό βλέφαρο αποφεύγοντας τα μολύβια και κάθε γραμμικό σχέδιο. Επίλεξε ματ αν πρόκειται να την τοποθετήσεις περιμετρικά και υγρή αν περιοριστείς μόνο στο άνω μέρος του ματιού.

Γραμμικό σχέδιο!
/

Σε ποιους οίκους το είδαμε: Chanel, Dior, Fendi, Rochas, Paco Rabanne, Rick Owens, Rag & Bone
Η τάση: Τα έντονα σχέδια στα μάτια που γίνονταν είτε με μαύρη ματ σκιά, είτε με eyeliner ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και με μάσκαρα που εσκεμμένα μουντζούρωνε το κινητό βλέφαρο (βλ. Fendi) φορέθηκε πολύ στα φθινοπωρινά catwalks. Και δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αρκετά θεατρικό make up σίγουρα θα δυσκολευτείς να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Μπορείς, ωστόσο, να επιλέξεις αυτό το μακιγιάζ ματιών σε κάποια βραδινή σου έξοδο με strict styling.

Το νέο smokey!

Σε ποιους οίκους το είδαμε: Dries Van Noten, Giorgio Armani, Chanel, Ann Demeulemeester
Η τάση: Το smokey της νέας σεζόν γίνεται με ματ σκιές, όχι απαραίτητα μαύρες ενώ τα χρώματα και τα προϊόντα μοιάζουν να έχουν τοποθετηθεί με έναν άτακτο τρόπο κυρίως στο κινητό βλέφαρο και προς τα πάνω στα φρύδια, όπως το είδαμε στον οίκο Chanel. Το αποτέλεσμα; Σκοτεινό και μυστηριώδες.

Glow, girl! Glow!

Σε ποιους οίκους το είδαμε: Lanvin, Christopher Kane, Nina Ricci, Emporio Armani, Paul Smith, Carolina Herrera
Η τάση: Φέτος (ή καλύτερα, ΚΑΙ φέτος μιας και το έχουμε ξαναδεί) το lipgloss ξέφυγε από την περιοχή των χειλιών και ανέβηκε στα μάτια όπου τοποθετήθηκε σε μικρές ποσότητες και με ταμποναριστές κινήσεις ώστε να δώσει ένα touch λάμψης.

Προσωρινά tattoo!


Σε ποιους οίκους το είδαμε: Anthony Vaccarello, Giamba Jacquemus
Η τάση: Tα φετινά catwalks μας έδωσαν έμπνευση για το πώς να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ένα μαύρο μολύβι ματιών! Το μισό αστέρι που σχεδίασε στην άκρη του ματιού ο Tom Pecheux για λογαριασμό του Anthony Vaccarello είναι και πολύ εμπνευσμένο και πολύ εύκολο ώστε να το κάνεις μόνη σου!

Αξεσουάρ στα μάτια!

Σε ποιους οίκους το είδαμε: Mary Katrantzou, Rodarte
Η τάση: Μια σειρά από στρας στην ρίζα του κάτω βλεφάρου ή μερικές τούφες από ψεύτικες βλεφαρίδες και μαύρο eyeliner με λίγες λάμψεις στο κέντρο επίσης του κάτω βλεφάρου ήταν δύο προτάσεις top οίκων που θα υιοθετηθούν από τα πολύ, πολύ τολμηρά κορίτσια.

Χωρίς μακιγιάζ!

Σε ποιους οίκους το είδαμε: Gucci, Marni, Ralph Lauren Collection, Alexander Wang, Alberta Ferretti, Haider Ackermann, Lacoste
Η τάση: Υπάρχει μια σχολή που λέει ότι το μακιγιάζ γίνεται για να διορθωθούν οι ατέλειες. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν ατέλειες, δεν υπάρχει μακιγιάζ!

Back to black!


Σε ποιους οίκους το είδαμε:
Marc by Marc Jacobs, Roberto Cavalli, Versace, Louis Vuitton
Η τάση: Υπάρχει ένα trick για να πετύχεις αυτό το eye make up που έπαιξε σχεδόν σε κάθε catwalks του Φθινοπώρου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μαύρο μαλακό μολύβι (khol) και να κάνεις κλικ εδώ!

Read More

And More