Το “lip blushing” είναι το επόμενο πράγμα που θα θέλεις να κάνεις στα χείλη σου! Όλα τα info από την Άννα Αλμπάνη!

Κάθε χρόνος στην ομορφιά οριοθετείται από μια νέα τάση που μας κάνει να σηκώνουμε το τηλέφωνο και να κλείνουμε ραντεβού για να κάνουμε το τάδε ή το δείνα πάνω μας. Αλλά δεν βρίσκουμε συνήθως άμεσα ραντεβού γιατί αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θέλουμε να το κάνουμε εμείς και… όλες οι υπόλοιπες γυναίκες σε αυτό τον κόσμο.

Για παράδειγμα: δύο- τρία καλοκαίρια πριν ήταν τεράστια τάση οι βλεφαρίδες extensions και οι πιθανότητες να έβρισκες τότε ραντεβού λίγο πριν φύγεις διακοπές ήταν όσες και οι πιθανότητες να βρεις τώρα ενοικιαζόμενο στις Κυκλάδες: όλες φορούσαμε βλεφαρίδες- extensions και όλες θέλουμε να πάμε διακοπές στις Κυκλάδες! Αντίστοιχο τεράστιο trend ήταν και το tattoo φρυδιών!

To make a long story short, φτάνουμε στο καλοκαίρι του 2019 και το νέο big thing για το οποίο (θα) μιλάει όλος ο κόσμος είναι το lip blushing! Και όταν έχω να κάνω με μια τάση που ΘΑ ΕΡΘΕΙ στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό είναι ήδη γνωστή, απευθύνομαι πάντα στην Άννα Αλμπάνη η οποία έφερε τα hot oil manicures στην Ελλάδα χρόνια πριν, τη στιγμή που το Refinery29 (και μιλάμε για το Refinery29!) γράφει τώρα γι’ αυτά!

Της ζήτησα να μου πει για την τάση του Lip Blushing και μου τα είπε όλα- σε μηνύματα- από την Ιταλία- ενώ ψώνιζε καπέλα #howcoolisthat!

Τι είναι το lip blushing;

“Το lip blushing είναι το πιο hot πράγμα στην ομορφιά αυτή τη στιγμή” με διαβεβαιώνει η Άννα Αλμπάνη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για tattoo χειλιών που γίνεται με μια στρογγυλή βελόνα και δίνει στα χείλη πιο ροδαλό- σαν φρεσκοφιλημένο και ζουμερό αποτέλεσμα. “Είναι σαν να φοράς συνέχεια liposan και γίνεται πλέον χωρίς αυτό το περίγραμμα των 90’s”, μου τονίζει η Άννα. Φέρε στο νου σου το lipstick tattoo, κάτι που πράγματι γινόταν μέχρι και έναν χρόνο πριν, αφαίρεσε από αυτό το tattoo το περίγραμμα και θα έχεις την τέλεια εικόνα για το τι είναι το lip blushing.

Σε ποια περίπτωση δεν μπορείς να το κάνεις; 

Αν έχεις σηκώσει το ακουστικό για να κλείσεις το ραντεβού σου και αν ταυτόχρονα έχεις πολύ σκούρα χείλη, λυπάμαι αλλά θα πρέπει να το κατεβάσεις! Το lip blushing δεν είναι για σένα!

Πόσο διαρκεί;

Διαρκεί 18 μήνες χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβεις την διαδικασία και αργότερα κάνει ένα fade out, ακριβώς όπως και το tattoo φρυδιών.

Πόσο κοστίζει;

Κοστίζει 250 ευρώ και σου δίνει αυτό το fresh αποτέλεσμα σαν να έχεις μακιγιαρισμένα χείλη κάθε μέρα! Plus: γλιτώνεις αυτή την κολλώδη αίσθηση, ειδικά αν έξω φυσάει συνέχεια και εσύ έχεις κραγιόν/gloss στα χείλη σου.

Δεν είσαι έτοιμη για lip blushing; Να μερικά κραγιόν που θα σου δώσουν αυτό το εφέ!

Les Beiges Healthy Glow Lip Balm, Chanel, €28.00

Benetint Rose Tinted Lip and Cheek Stain, Benefit, €34.95

Flower Lip Balm Strawberry by Inuwet, Make Me up, €14.95

 

Read More

And More