Το μακιγιάζ του Saint Laurent από το Paris fashion week. Με ποια προϊόντα έγινε.

Πριν λίγες μέρες έριξε αυλαία το Παρίσι όπου επί μια και πλέον εβδομάδα βλέπαμε shows και τάσεις για την ερχόμενη σεζόν (aka φθινόπωρο/χειμώνας 2016-’17). Τις εντυπώσεις έκλεψε μεταξύ άλλων ο Saint Laurent και ο Tom Pecheux που δημιούργησε μια τέλεια βάση που έμοιαζε περισσότερο με επιδερμίδα παρά με foundation ή όποιο άλλο προϊόν ενώ ένα hint μαύρου στο βλέφαρο έδινε τον απαραίτητο δυναμισμό στο μακιγιάζ.

Ευτυχώς έχουμε τις σωστές πηγές κι έτσι γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και πώς.

ΤΟ MAKEUP LOOK ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ:
– ΒΑΣΗ
Ξεκινήστε την προετοιμασία της επιδερμίδας με ROUGE HUILE VOLUPTUEUSE και συνεχίστε με TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW και TOUCHE ÉCLAT BLUR PRIMER BASE DE TEINT FLUIDE για να επιτύχετε ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.
Για τέλεια επιδερμίδα, απλώστε TOUCHE ÉCLAT LE TEINT με τις άκρες των δακτύλων και TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION στα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητα.
– ΧΕΙΛΗ
Εφαρμόστε ROUGE PUR COUTURE N°12, BLANC.
– ΜΑΤΙΑ
Από την εξωτερική γωνία του ματιού σας προς τα μέσα εφαρμόστε MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE SHOCK. Το βλέμμα γίνεται πιο σοφιστικέ.
TIPS: Για να ολοκληρώσετε το look, εφαρμόστε TOUCHE ÉCLAT GLOW SHOT N°2 SUNSET στα ζυγωματικά και στο κόκκαλο της μύτης.

Read More

And More