Βλεφαρίδες… κάγκελα! Τι είναι; Πώς θα τις φορέσουμε;

Η αγορά μιας μάσκαρα είναι από τις πιο σημαντικές μας: ψάχνουμε εναγωνίως μέχρι να βρούμε αυτή που θεωρεί η κάθε μια από εμάς ιδανική. Να δώσει όγκο αλλά όχι τόσο ώστε να φαίνονται οι βλεφαρίδες κολλημένες, να τις διαχωρίζει αλλά προτίστως να δίνει καμπύλη, η οποία καμπύλη να είναι εμφανής και πολλά ακόμη τέτοια. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο το γεγονός ότι όσες από εμάς έχουμε βρει την τέλεια μάσκαρα δεν την αλλάζουμε ποτέ!

Κατ’ επέκτασιν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι γυναίκες δίνουμε μεγάλη σημασία στις βλεφαρίδες μας γι’ αυτό και οποιαδήποτε νέα έμπνευση μας ενδιαφέρει άμεσα! Στα backstage του οίκου Chisato, λοιπόν, είδαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αν και όχι τόσο πρακτική πρόταση: βλεφαρίδες που “κουμπώνουν” μεταξύ τους όταν κλείνουμε τα μάτια μας. Και για να πειστείς, δες αυτή τη photo

Το είπαμε και προηγουμένως: το συγκεκριμένο look μπορεί να είναι ιδιαίτερο αλλά παραείναι εκκεντρικό. Για όσες, λοιπόν, δεν θα το υιοθετήσουν (και είμαστε πολλές τέτοιες!) έχουμε κάτι ποιο πρακτικό! Είσαι σίγουρη ότι φοράς την σωστή μάσκαρα; Κάνε το quiz εδώ και βρεις αυτή που είναι ιδανική για σένα!

Read More

And More