Τρία χτενίσματα που θα ξεσηκώσουμε για το τριήμερο από την Kylie Jenner!

Πολύς λόγος έγινε στην αρχή της εβδομάδας για την Kylie Jenner, για το αν είναι ή όχι εκατομμυριούχος και πώς πήρε τη θέση στο εξώφυλλο του Forbes. Οφείλουμε, όμως, να της αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεν τα έχει κάνει όλα λάθος και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει διαθέσει κάμποσα χρήματα σε δωρεές. Ή ότι μας έχει δώσει κατά καιρούς έμπνευση για το πώς θα βαφτούμε και πώς θα κάνουμε τα μαλλιά μας. Ας σταθούμε, λοιπόν, στο τελευταίο!

Ξεκινάει τριήμερο και διαλέξαμε ένα χτένισμα για κάθε μέρα από όλα όσα μας έχει δείξει κατά καιρούς η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner. Ιδού!

Τα 90’s πλεξιδάκια μας αρέσουν πολύ! Είναι ένα χτένισμα που δεν απαιτεί κανένα ταλέντο ενώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις δύο μπροστινές λεπτές τούφες και να τις πλέξεις. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν κάποτε και πολύ αγαπημένο της Kate Moss ενώ δίνει αμέσως έναν bohemian χαρακτήρα.

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο 90’s χτένισμα! Το δεύτερο look εμπνευσμένο και πάλι από την Kylie είναι με μισά μαλλιά πιασμένα πάνω και δύο λεπτές τουφίτσες να πέφτουν στο μέτωπο.

Back to… hun! Το hun που πήρε το όνομά του από το half bun ήταν ένα χτένισμα που μας πρωτοσυστήθηκε πέντε χρόνια περίπου πριν. Η Kylie Jenner το επανέφερε με τον πιο επιτυχημένο τρόπο και μας κάνει να θέλουμε να το υιοθετήσουμε κι εμείς!

Αλήθεια, ποιο από τα παραπάνω χτενίσματα σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More