True story! Αγοράζεις τώρα την Lancaster κρέμα σου και παίρνεις δώρο την κρέμα νυκτός!

Έχω τρεις τουλάχιστιον τέλειες αφορμές για να αγοράσεις τώρα την κρέμα σου! Μέτρησε:
1. Η κρέμα αυτή έχει τέλεια αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου αφού δρα ενάντια στις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τις δυσχρωμίες. Με λίγα λόγια, σου τα δίνει όλα σε ένα βαζάκι!
2. Αυτή την περίοδο τα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών έχουν έκπτωση 35%.
3. Υπάρχει μια super προσφορά στην συγκεκριμένη κρέμα: αγοράζοντας τώρα την κρέμα ημέρας παίρνεις δώρο την κρέμα νυκτός. Προσοχή: μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

/

Ο λόγος για την Total Age Correction της Lancaster για την οποία έχω ακόμη τρεις σημαντικούς λόγους για να την επιλέξεις. Αντιμετωπίζει στοχευμένα ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες και για πρώτη φορά συνδυάζει 3 καινοτόμες λειτουργίες αντιγήρανσης συγκεντρωμένες σε ένα προϊόν:
1. την τεχνολογία DNA, που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της καθημερινής φθοράς σε επίπεδο DNA.
2. το σύμπλεγμα Bi-RetinolTM που μεγιστοποιεί την αντιγηραντική δράση της ρετινόλης μέσα από την εύστοχη μεταφορά της στον πυρήνα των κυττάρων, ενώ ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης νέων ινών στην επιδερμίδα.
3. την τεχνολογία Infrared (Υπέρυθρης Ακτινοβολίας) που αντανακλά τις υπεριώδεις ακτίνες και μαζί με ένα αποκλειστικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στην επιφάνεια της επιδερμίδας και την προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση.
Όλα τα προϊόντα της σειράς, διαθέτουν μοναδικές υφές με ειδική λιπιδική σύσταση που τους επιτρέπει να γίνονται ένα με την επιδερμίδα.

Και αν θες να την αποκτήσεις, θα πρέπει να βιαστείς!

Read More

And More