#True_story! Ήρθε στην Ελλάδα η πρώτη BB για το σώμα!

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τότε που ξεκίνησε ο πανικός με τις κρέμες BB για το πρόσωπο (δες εδώ την beauty πρόβλεψη που είχαμε κάνει τότε). Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά (αυτονόητο ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια) σου έχω το εξής νέο: στην Ελλάδα έφτασε η πρώτη κρέμα BB για το σώμα, την εντόπισα πρόσφατα σε παρουσίαση της Biotherm και παρακάτω σου έχω μερικά hints γι’αυτήν (photo included).

/

Η Biotherm BB Milk που βλέπεις παραπάνω έχει το εξής χαρακτηριστικό: όταν το προϊόν βγαίνει από το σωληνάριο βγαίνει λευκό, όπως δηλαδή μια κανονική κρέμα σώματος ενώ όταν την απλώσεις στο σώμα σου αποκτά ένα μπεζ χρώμα σαν make up. Ως προς το τι κάνει μια BB σώματος: τα χαρακτηριστικά είναι αυτά ακριβώς και μιας BB προσώπου, δηλαδή σου προσφέρει ενυδάτωση, προστασία, λάμψη και μια πολύ ελαφριά κάλυψη ή καλύτερα ομοιοχρωμία.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μια BB σώματος ή θα παραμείνεις στο κλασικό κι αγαπημένο σου body lotion; Ή butter; ‘Η… γουατέβερ; Απάντησε στο poll παρακάτω…

Read More

And More