Site icon TLIFE

Το βίντεο με το eyeliner που έγινε viral! Θα καταλάβεις γιατί όταν το δεις!

Closeup of a young woman getting liner applied to her eyes

Πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα eyeliner. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πως μπορείς! Επίσης, οι περισσότερες από εμάς όταν το eyeliner μας ξεραίνεται, το πετάμε. Σωστά; Μετά από αυτό το βίντεο που έχει γίνει viral θα θέλεις να το κρατήσεις για πάντα.

Σου εξηγώ αμέσως: μια makeup artist από την Αλγερία ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει πώς θα πετύχουμε τέλεια φρύδια χρησιμοποιώντας ένα παλιό eyeliner που έχει ξεραθεί και που υπό κάπα σίγμα (aka κανονικές συνθήκες) θα είχαμε πετάξει. Τι κάνεις; Αφού χτενίσει τα φρύδια της με ένα ειδικό βουρτσάκι παίρνει το ξεραμένο eyeliner και ζωγραφίζει το σχήμα που θες. Έπειτα, κάνει smudging το χρώμα μέσα στα φρύδια της προτού τα χτενίσει καθοδικά. Στην συνέχεια γεμίζει το άνω μέρος των φρυδιών της με το ξεραμένο eyeliner και τέλος τα χτενίζει ξανά για να μειώσει την ένταση του χρώματος και ολοκληρώνει το σχήμα με ένα κοφτό πινέλο που έχει πάνω του σκούρα πούδρα φρυδιών ενώ τονίζει το περίγραμμα των φρυδιών με concealer.

Παρακάτω μπορείς να δεις όλη την διαδικασία και στ’αλήθεια, θα εκπλαγείς με το πόσο εντυπωσιακό και απόλυτα φυσικό δείχνει το αποτέλεσμα.

 

Κάποιο trick για τέλεια φρύδια;

© 2024 tlife.gr