Violette: το girl crush μας μόλις λάνσαρε την νέα σειρά μακιγιάζ της με την Estee Lauder!

Από τα χέρια μιας beauty editor περνάνε δεκάδες προϊόντα την εβδομάδα και είναι άλλες τόσες οι σακούλες που ανοίγει. Αλλά, υπάρχουν κάποια (και κάποιες) που κάνουν την καρδιά της να χτυπάει πιο δυνατά. Οτιδήποτε σχεδιάζει η Violette μαζί με την Estee Lauder ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Λίγες ώρες πριν, λοιπόν, η καρδιά μου χτύπησε από την ολοκαίνουργια σειρά Oh Naturelle! από τη Violette, την Global Beauty Director της Estée Lauder. Σχεδιασμένη να αποπνέει την αίσθηση του μεταξένιου, ανάλαφρου lingerie, η συλλογή Oh Naturelle! φέρνει μια ολοκαίνουρια, nude διάθεση.

«Για τη συλλογή Oh Naturelle! ήθελα να δημιουργήσω τις πιο βασικές nude αποχρώσεις για κάθε γυναίκα, ώστε να αναδείξει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της. Οι απαλές αποχρώσεις της συλλογής, τα μαργαριταρένια τελειώματα και οι πολυτελείς υφές δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες να τολμήσουν το πιο ελαφρύ μακιγιάζ και να αφήσουν τη φυσική τους ομορφιά να λάμψει», είπε η ίδια.

Όσον αφορά την ίδια την σειρά (αυτό που σε αφορά περισσότερο!), αποτελείται από μια παλέτα για πρόσωπο και μάτια, την Oh Naturelle! 8 Pan Face & Eye Palette, μια παλέτα ματιών, την Oh Naturelle! 15 Pan Eyeshadow Palette, και τα Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Colo, τα σταθερά κραγιόν που θα δεις παρακάτω!

Η σειρά διατίθεται ήδη online στο επίσημο site της Estee Lauder και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Read More

And More