Virgin brows: ποια είναι η τάση και γιατί η μάσκαρα φρυδιών είναι σημαντικότερη από την μάσκαρα βλεφαρίδων!

Ναι, μπορείς να ξεφυσήξεις από ανακούφιση. Όχι, δεν χρειάζεται να βγάζεις τα φρύδια σου κάθε πέντε λεπτά. Μια από τις δυνατότερες τάσεις της άνοιξης είναι τα virgin brows ή αλλιώς τα φρύδια που είναι ατίθασα και απείραχτα, ακριβώς όπως τα φρύδια που είχαμε στην εφηβεία μας.

Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό με τα φρύδια είναι γιατί αυτά όπως και οι φύτρες είναι στοιχεία που συναντάς σε ένα νέο κορίτσι. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, θέλεις να διατηρήσεις αυτά τα στοιχεία στο ακέραιο (είναι σαν να διατηρήσεις την νιότη σου έτσι!).

Το συγκεκριμένο trend το είδαμε σε πολλούς οίκους στο catwalk με βασικούς εκροσώπους τους Proenza Schouler, Mansur Gavriel και Christopher Kane και με βασικό σημείο αναφοράς εκτός από τα άβγαλτα φρύδια, τα φρύδια που είναι και ανοδικά χτενισμένα!

Αν κοιτάξεις με μια δεύτερη, πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσεις ότι τα φρύδια είναι εντονότερα από τις βλεφαρίδες οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν και άβαφες! Συμπέρασμα: η μάσκαρα για τα φρύδια σου, σου είναι πιο σημαντική από τη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σου! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο αγαπημένες μας, εκείνες που έχουν περάσει το τεστ της beauty editor!

Gimme brow+ volumizing eyebrow gel, Benefit, €20.96. Σε ότι έχει να κάνει με μάσκαρα φρυδιών, αυτό το προϊόν είναι best seller! Το μικροσκοπικό βουρτσάκι του πιάνει μια- μια τις τρίχες, τις βάφεις και τους δίνει όγκο. Για ακόμη περισσότερη ένταση άπλωσέ την όπως κάνεις με την μάσκαρα των βλεφαρίδων, δηλαδή με κινήσεις ζικ- ζακ από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Μάσκαρα για τα φρύδια by Beauty is lif, Make Me Up, €22.73. Αυτή η μάσκαρα φρυδιών έχει δύο πλευρές: με τη μία βάφεις τα φρύδια σου και με την άλλη τα χτενίζεις ανοδικά. Έρχεται σε πολλές αποχρώσεις για να βρεις εκείνη που σετάρεται τέλεια με τα χρώματά σου, αν και το δικό μας αγαπημένο tip είναι να επιλέγεις πάντα ένα- δύο τόνους πιο σκούρο.

Pro Longwear Waterproof Brow Set, MAC, €19.00. Μας αρέσει πολύ γιατί η σύνθεσή του είναι καθόλου λιπαρή αλλά και γιατί έρχεται σε έξι αποχρώσεις! Σταθεροποιεί την τρίχα και την χρωματίζει χωρίς να γυαλίζει!

Natural Brow styler, Max Factor. Αν έχεις έντονα φρύδια που θέλεις απλώς να χτενίσεις ανοδικά και να τους δώσεις λάμψη αλλά χωρίς να τα βάψεις αυτό το προϊόν είναι best of! Και τα φρύδια μένουν στη θέση τους! Anastasia Beverly Hills Tinted Brow gel, €29.95, Sephora. Στην Anastasia βγάζουν σχεδόν όλες οι διάσημες τα φρύδια τους και η Kim Kardashian είναι μια από αυτές! Τα προϊόντα της είναι απόλυτα εξειδικευμένα οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό εδώ το θέμα!

Read More

And More