VOGUE 100 Gala Dinner: ποια είχε το καλύτερο beauty look; Ψήφισε!

H Vogue έκλεισε τα 100 χρόνια της και με αφορμή αυτό κάποιες διάσημες stars και it girls έδωσαν το ραντεβού τους στο Kensington Gardens του Λονδίνου. Alexa Chung, Kate Moss, Kim Kardashian (που αποφάσισε πλέον να φοράει λιγότερο make up) και πολλές ακόμη συγκεντρώθηκαν εκεί.

Scroll down, δες τα beauty looks τους και ψήφισε εκείνη (τη star) κι εκείνο (το beauty look) που σου άρεσε περισσότερο!

Kate Moss

H Kate Moss που αγαπά το cat-eyes δεν το αποχωρίστηκε σε αυτή της την επίσημη εμφάνιση. Ωστόσο, η λεπτομέρεια εδώ είναι ότι επέλεξε μια aubergine (aka μελιτζανί) χρώμα που έκανε το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον και λιγότερο σκληρό σε σχέση με το μαύρο μολύβι.

Alexa Chung

Η Alexa Chung χτένισε τα φρύδια της ανοδικά και έβαψε τα χείλη της με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν. Κι αν πρέπει να πάρουμε ένα beauty μάθημα αυτό είναι ότι τα άβγαλτα φρύδια που δείχνουν φυσικά είναι must!

Kim Kardashian

H Kim Kardashian δήλωσε ότι το contouring είναι πλέον ξεπερασμένο και πως αυτό που αγαπά τώρα είναι το nontouring και το λιγότερο έντονο μακιγιάζ. Και αυτό η Kim δεν το θεωρεί έντονο μακιγιάζ. Οοοοοk!

Demi Moore

H Demi Moore με τα μακριά μαύρα μαλλιά της γνωρίζει πως δεν χρειάζεται και πολλά στο μακιγιάζ. Εξάλλου α) αφήνει το φόρεμα να κλέψει τις εντυπώσεις και β) όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερο make up χρειαζόμαστε!

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer δεν έκανε και πολλά στο μακιγιάζ της και άφησε τα mermaid hair να κλέψουν την παράσταση!

Eddie Campbell

Το stylish it girl με το shag κούρεμά της και τις γενναίες δόσεις ρουζ ήταν ίσως από τις πιο σωστές παρουσίες σε ένα τέτοιο πάρτυ! Αυτό το beauty look είναι το πιο ενημερωμένο ΤΩΡΑ!

Lara Stone

Humble ponytail για την Lara Stone με μια λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω.

Read More

And More