Βρήκαμε το επόμενό μας άρωμα! Lady Emblem από τον οίκο Montblanc!

Διανούμε εκείνη την περίοδο που ψάχνουμε το ιδανικό δώρο για να κάνουμε ακόμη και στον εαυτό μας! Και στον κόσμο μιας beauty editor ο Δεκέμβριος είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος για να αλλάξεις το άρωμά σου: να βρεις εκείνο το νέο άρωμα που θα ξεκινήσεις να φοράς από 1η Ιανουαρίου και που θα ντύσει αρωματικά όλες σου τις νέες αναμνήσεις!

Προσωπικά, βρίσκομαι σε αυτό το το project αναζήτησης του επόμενου αρώματος. Και θέλω αυτό το άρωμα να είναι θηλυκό, μυστηριώδες, πολυτελές και sexy…

Λοιπόν, λοιπόν! Αν σε κάτι από τα παραπάνω αναγνώρισες τον εαυτό σου, τότε κι εγώ κι εσύ μπορούμε να σταματήσουμε την αναζήτηση! Γιατί μόλις εντοπίσαμε το επόμενό μας άρωμα: LADY EMBLEM από τον πολυτελή οίκο MONT BLANC! Ας γίνουν οι συστάσεις!

Από τα μόρια του άνθρακα που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις για χιλιέτιες μέχρι να γίνουν πέτρες που παίρνουν σχήμα και λειαίνονται από τους καλλιτέχνες και τους τεχνίτες, τα διαμάντια είναι οι πολυτιμότερες πέτρες στον κόσμο. Και φυσικά, είναι ο καλύτερος φίλων των κοριτσιών!

Για τον οίκο Montblanc, τα διαμάντια είναι η υπογραφή του. Συμβολίζουν την αγάπη, την αγνότητα & την ομορφιά. Είναι επίσης ο πιο αναμφισβήτητος τρόπος για να κερδίσει την καρδιά των γυναικών στις οποίες προσφέρονται. Το 2006, μετά από πολλά χρόνια έρευνας, και προς τιμήν της 100ης επετείου του οίκου, δημιουργήθηκε το διαμάντι Montblanc. Σχεδιασμένο με τη μορφή του εμβλήματος του οίκου, το σχήμα του οποίου παραπέμπει στις έξι χιονισμένες κορυφές του όρους Montblanc στις Δυτικές Άλπεις, το διαμάντι Montblanc είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιας
απίστευτης τεχνικής: σαράντα τρεις όψεις, ένα στέμμα που δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο στον κόσμο και μία τέλεια κοπή. Σε ένα διαμάντι Montblanc οι φωτεινές ακτίνες αντανακλώνται και η λάμψη διαθλάται δημιουργώντας ένα πρίσμα με μία συγκλονιστική σειρά χρωμάτων. Ένα εκρηκτικό ουράνιο τόξο! Και είναι αυτό το αριστούργημα της ευρεσιτεχνίας Montblanc, που ενέπνευσε τον οίκο να δημιουργήσει το νέο γυναικείο άρωμα: LADY EMBLEM.

Το άρωμα

Όψεις και λάμψη: κατανοώντας τις ομοιότητες ανάμεσα στην γεμολογία και την αρωματοποιία, ο Dominique Ropion και ο Nicolas Beaulieu επικεντρώθηκαν στην έννοια της λαμπρότητας. «Επιδιώξαμε μία διαχρονική δημιουργία εμπνευσμένη από την αιωνιότητα…» εξηγεί ο Nicolas. «Κάθε στοιχείο δημιουργήθηκε για να διατηρηθεί & να ενισχυθεί η καθαρότητα», προσθέτει ο Dominique.
Το πλεονέκτημα ενός μυστηριώδους τριαντάφυλλου είναι το σημείο που εστιάζουν. Το εξαιρετικό πλεονέκτημα του τριαντάφυλλου επιτυγχάνεται μέσω πολύ εξελιγμένης απόσταξης που διατηρεί τη φινέτσα, τη φυσικότητα και τη χάρη του. Δελεαστικό και πράσινο, τη μία στιγμή είναι floral και την άλλη fruity. Η εξαιρετική νότα, η οποία εφευρέθηκε από τους δύο αρωματοποιούς, έχει καθαρή, κρυστάλλινη ενέργεια. Υπάρχει μία απαλή, μεταλλική εσάνς από λίτσι και κομμένο γρασίδι. Οι Ιάπωνες το ονομάζουν «Nihonshu».
Ό, τι ενισχύει, τυλίγει ή συνοδεύει τη βάση επηρεάζει τη σύνθεση του αρώματος όπως μια μελωδία χαράσσεται σε μία πολύτιμη πέτρα. Οι πικάντικες νότες κορυφής από ροζ πιπέρι συμπληρώνονται με ροζ γκρέιπφρουτ. Οι δύο εσάνς αναμιγνύονται όπως ένα διαμάντι του οποίου η λαμπρότητα διαπερνά χιλιάδες πτυχές και θαμπώνει, κάνοντας τα όνειρα πραγματικότητα. Στις νότες καρδιάς το γιασεμί sampac από την Κίνα δίνει την αίσθηση από αληθινά πέταλα γιασεμιού και οι εξαιρετικές νότες από ρόδι, είναι τόσο ζουμερές όσο το άρωμα. Οι βελούδινες αρωματικές νότες από σανταλόξυλο
καταλήγουν στις νότες κεχριμπαριού και η εσάνς του μόσχου αναδύεται απαλά. Αυτό δημιουργεί μία αισθησιακά απαλή βάση για ένα εξαιρετικό γυναικείο ελιξίριο.

Το πρόσωπο

Με μοντέλο τη Lesly Masson και φωτογράφο τη Carlotta Manaigo, η καμπάνια του αρώματος απεικονίζει μια ανεξάρτητη και σύγχρονη γυναίκα. Με ένα σχεδόν διαπεραστικό αλλά αναμφισβήτητα σαγηνευτικό βλέμμα και με ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά, η γυναίκα Lady Emblem διαθέτει μία χαρακτηριστική ευελιξία η οποία την καθιστά την ιδανική σύντροφο για τον άνδρα Emblem. Ένα μόνο είναι σίγουρο: είναι αναμφισβήτητα θηλυκή, αποφεύγει τις επιδείξεις και διαθέτει φυσική ομορφιά και διακριτική αίσθηση του στυλ.

Το μπουκάλι

Πίστη αντιγραφή του διαμαντιού Montblanc, έχει τον ίδιο αριθμό πλευρών, αντικατοπτρίζει την ίδια λάμψη και σχεδιάζει τα ίδια όνειρα. Είναι βαρύ, διακοσμημένο με μία ροζ – χρυσή γραμμή σαν στέμμα στο πολυτελές γυάλινο καπάκι και βρίσκεται σε ροζ κουτί, το οποίο ανοίγει όπως μία συσκευασία δώρου. Και φυσικά υπάρχει το έμβλημα Montblanc στην κορυφή.

Λοιπόν, εσύ τι άρωμα θέλεις να έχουν οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσεις τη νέα χρονιά;

Read More

And More