Want! Το eyeliner της Beyonce είναι το τελειότερο μακιγιάζ που είδαμε τελευταία!

Κάτι έχει συμβεί με την Beyonce τελευταία και ανεβάζει συνεχώς selfie. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό το “κάτι” γιατί αυτές οι selfie μεταφράζονται σε inspo για εμάς!

Το Σαββατοκύριακό, λοιπόν, κι ενώ εσύ πιθανότατα απολάμβανες το μπάνιο σου σε κάποια θάλασσα, εκείνη μας έδειχνε τον πιο sexy- edgy τρόπο να απλώνουμε το eyeliner και είναι αυτός που θα δεις παρακάτω και που έγινε με αφορμή κάποια βραβεία στα οποία έπρεπε να παρευρεθεί η Queen Bey.

Στο παραπάνω beauty look λατρεύουμε τα πάντα: την χρυσή σκιά στα μάτια, το edgy eyeliner, τα glossy χείλη με το εντονότερο περίγραμμα και οπωσδήποτε αυτή τη λεπτομέρεια με τις φαβορίτες στα μαλλιά της.

Όπως είπαμε, η Beyonce ανεβάζει ολοένα και περισσότερες selfie τελευταία, πράγμα που μας αρέσει πολύ! Ακριβώς μια μέρα πριν ανέβασε το beauty look που έκανε για να παρακολουθήσει τo NBA Final 3 μαζί με τον Jay Z: απαλοί κυματισμοί και μακριές βλεφαρίδες ήταν το beauty combo. Α! Και αυτό το πιο σκούρο nude περίγραμμα με τα glossy χείλη που φαίνεται πως είναι τοκ αγαπημένο της!

Keep going Bey!

 

Read More

And More