Warning! Warning! Μην κόψεις αφέλειες μόνη σου στην καραντίνα… εκτός αν είσαι η Dua Lipa!

Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο τώρα που κάθεσαι στο σπίτι να θέλεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο εκτός από το πλύσιμο των χεριών σου. Αυτό ακριβώς σκεφτόταν η Dua Lipa η οποία είναι γνωστή για το 90’s hair look της και αυτές τις δύο χαρακτηριστικές τούφες που αφήνει να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο και μέσα στην καραντίνα αποφάσισε να υιοθετήσει κάτι νέο!

https://www.instagram.com/p/B-CrCg5BadD/

Η ίδια, λοιπόν, που συνήθως κυκλοφορεί όπως ακριβώς την βλέπεις παραπάνω, αποφάσισε ανέβασε κατά την διάρκεια της καραντίνας μια φωτό στην οποία την βλέπουμε με πολύ σύγχρονες και κατάξανθες αφέλειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

the new normal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

 

“Το νέο κανονικό” έγραψε κάτω από αυτό το βίντεο στο οποίο κρατάει ένα ποτήρι κρασί και μας δείχνει πώς περνάει το χρόνο της στο σπίτι. Λοιπόν, λοιπόν! Προτού βιαστείς να πιάσεις το ψαλίδι και να κάνεις αφέλειες να σου πω ότι υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο αυτές οι αφέλειες να μην είναι πραγματικές αλλά… κουμπωτές, μιας και κατά το παρελθόν έχουμε δει την Dua Lipa να εμφανίζεται ξανά με τέτοιο hair look και την επόμενη στιγμή να επιστρέφει στα μαλλιά με τα οποία την γνωρίσαμε.

Παραπάνω η Dua Lipa με αφέλειες και εδώ μπορείς να πάρεις μια γεύση από όλα τα it girls που το έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς!

 

Read More

And More