We love you Cara! Δες την τέλεια απάντηση που έδωσε για το ξυρισμένο της κεφάλι!

To 2013 είχα γράψει αυτό εδώ το άρθρο: η Cara Delevingne είναι το απόλυτο beauty icon τώρα! Τότε η Cara που δεν ήταν ακόμη ευρέως γνωστή είχε κάνει δυναμική την παρουσία της χάρη στα πυκνά, καλοσχηματισμένα, υπερτέλεια φρύδια της. Απλώς δεν γινόταν να μην την προσέξεις!

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η Cara παραμένει το απόλυτο beauty icon μας. Αλλά ο λόγος που την λατρεύουμε δεν είναι απλώς τα φρύδια της (λες και είναι κάτι απλό να έχεις αυτά τα φρύδια!) αλλά η θέση που παίρνει στον κόσμο της ομορφιάς. Πριν αρκετό καιρό η Cara ξύρισε τα μαλλιά της για τις ανάγκες της νέας της ταινίας (εδώ μπορείς να δεις ποιες άλλες το έχουν κάνει). Αλλά φαίνεται η κίνηση αυτή δεν άρεσε σε πολύ κόσμο και έτσι άρχισε ο καθένας να λέει την γνώμη το. Την γνώμη αυτή που μένει σε ένα ξυρισμένο κεφάλι και δεν βλέπει πέρα από αυτό. Να, λοιπόν, τι απάντησε η Cara με ένα post στο instagram της…

Κάτω από αυτή την φωτογραφία, λοιπόν, πόσταρε: “Είναι εξαντλητικό να σου λένε πώς πρέπει να είναι η ομορφιά. Έχω βαρεθεί την κοινωνία που προσδιορίζει την ομορφιά για λογαριασμό μας. Βγάλτε τα ρούχα σας, αφαιρέστε το μακιγιάζ σας, κόψτε τα μαλλιά σας! Απομακρύνετε κάθε υλικό! Ποιοι είμαστε; Πώς προσδιορίζουμε την ομορφιά; Τι βλέπουμε ως όμορφο;”.

Μια απλή υπενθύμιση του αυτονόητου. Ότι δεν πρέπει να έχουμε την απαίτηση από κανέναν να ντύνεται με συγκεκριμένα ρούχα, να βάφεται με συγκεκριμένο τρόπο ή να χτενίζει τα μαλλιά του όπως εμείς θέλουμε. Στο κάτω- κάτω, μιλάμε για τα δικά του μαλλιά! Εσύ τα δικά σου χτένισέ τα όπως θες!

Read More

And More