What? Η Selena Gomez ξύρισε τα μαλλιά της;

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε τις διάσημες να αλλάζουν τα μαλλιά τους με πολλούς και πολύ διαφορετικούς τρόπους: κάποιες έκαναν αφέλειες, κάποιες άλλες τα έβαψαν και πολλές από αυτές τις άλλες τα έβαψαν ροζ. Ωστόσο, υπήρξε μια αλλαγή που συζητήθηκε περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες ή, καλύτερα, μια αλλαγή που έγινε viral!

Πριν κάποιες ώρες ανέβηκε στο twitter μια φωτό που δείχνει την Selena Gomez με ξυρισμένα μαλλιά και μια ακόμη που δείχνει τούφες μαλλιών στο πάτωμα.

 

Τα παραπάνω αναρτήθηκαν σε έναν λογαριασμό fan στο twitter όπου γράφτηκε “Η Selena μόλις ανέβασε ένα story στο instagram της με το νέο της look!” και φυσικά οι followers της τρελάθηκαν ενώ η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε 6.000 retweets και 50.000 likes. Πολλοί, ωστόσο, ήταν και αυτοί που αναρωτήθηκαν αν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν αληθινές και η απάντηση είναι όχι!

Η συγκεκριμένη είναι αποτέλεσμα photoshop από μια παλιότερη ανάρτηση που είχε κάνει η προσωπική της hair stylist Marissa Marino όταν η Selena έκανε μια εμφάνιση στις Κάννες.

Πολύ πρόσφατα η Selena Gomez ανέβασε μια φωτό που την δείχνει με υπέροχες messy μπούκλες κι εδώ σου είχαμε δείξει πώς να τις κάνεις!

 

Read More

And More