Wish list! Αυτές είναι οι κρέμες που χρησιμοποιεί η Selena Gomez!

Η Selena Gomez είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons. Μαζί με τον προσωπικό της makeup artist, Hung Vanngo, συχνά- πυκνά μας δημιουργούν κύματα ζήλιας, γιατί να, θέλουμε κι εμείς αυτή την επιδερμίδα και αυτά τα μακιγιάζ. Μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλύφθεί τίποτα, κανένα hint, για το ποια προϊόντα χρησιμοποιεί η Selena ή για το ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο Hung Vanngo στην επιδερμίδα της Selena. Μέχρι σήμερα.

Η Selena Gomez πόζαρε στο εξώφυλλο του αμερικάνικου In Style και ο προσωπικός της makeup artist έδωσε τη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της! At last!

Για να δημιουργήσει μια φρέσκια και καθαρή βάση χρησιμοποιείς στην επιδερμίδα της το scrub Lancer The Method Polish Exfoliator, ένα προϊόν που λατρεύει και η Kim Kardashian αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αν, όμως, έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα ο makeup artist της Selena σου προτείνει το Tatcha Soothing Rice Enzyme Powder ή Dermalogica Daily Microfoliant το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Μετά την απολέπιση πάντα έρχεται η ενυδάτωση. Ο Vanngo χρησιμοποιεί το Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisturizer ή το iS Clinical Reparative Moisturizer. Για το βράδυ προτείνει μια πιο βαριά κρέμα όπως η Colbert MD Soothe Night Moisturizer ή η La Mer Crème de la Mer (αν αντέχεις το budget της!). Για τα μάτια σου, ο ίδιος είναι fan της Dr. Brandt Retinol Eye Cream ή της Ole Henriksen Total Truth Eye Crème (την πρώτη τη βρίσκεις στα Sephora).

Πάντως, αν θέλεις να βάλεις στη ρουτίνα σου οοοοοοοολα τα προϊόντα της Selena θα πρέπει να υπολογίσεις ένα budget περίπου 1000 ευρώ. Η δική μου πρόταση είναι να επενδύσεις σε ένα από αυτά τα προϊόντα, έτσι για να λες ότι με την Selena έχετε κάτι κοινό ή, ακόμη- ακόμη, να μείνεις πιστή στο beauty routine σου αν είσαι ικανοποιημένη! Wny not?

Read More

And More