Wispy bangs: η λεπτομέρεια που θα δώσει απίστευτο στιλ στο επόμενο κούρεμά σου!

Υπάρχει κάτι στις Γαλλίδες τις οποίες τις κάνει να δείχνουν super stylish. Και αυτό το κάτι είναι ότι καταβάλλουν μηδενική προσπάθεια γι’ αυτό. Φαινομενικά, τουλάχιστον. Ακόμη και το κούρεμα που επιλέγουν είναι effortless ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές φορές επιλέγουν να κόψουν τις αφέλειές τους… μόνες τους! Mais oui!

Δεν σου λέμε να κάνεις αυτό αλλά αν θέλεις κάτι να σε ανανεώσει κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο και ζήτησε να σου κάνουν wispy bangs. Πρόκειται για αυτές τις αραιωμένες- φαινομενικά πρόχειρες- κάπως άνισες αφέλειες που αγαπούν οι Γαλλίδες και οι μεγαλύτερες instagramers! Παρακάτω σου έχουμε μερικές ιδέες για να διαλέξεις!

https://www.instagram.com/p/BqASjS0FKgd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των wispy bangs από την Γαλλία έρχεται από την Jeanne Damas η οποία έχει πολύ αραιές αφέλειες οι οποίες σταματούν λίγο πιο πάνω από τα φρύδια και έχουν μια μόνιμη χωρίστρα στη μέση.

https://www.instagram.com/p/BoU0tQ2ABLv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Το μυστικό στις wispy bangs είναι να είναι ελαφρώς πιο κοντές στο μέσο του προσώπου και πιο μακριές προς το πλάι, άρα ο κομμωτής σου πρέπει να ξεκινήσει από εκεί.

https://www.instagram.com/p/Bo4EhoWnPnq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Αν έχεις κοντά, σπαστά μαλλιά τα πιο πλούσια wispy bangs θα προσθέσουν και άλλους πόντους στο ήδη stylish κούρεμά σου! Επίσης, ένα προϊόν σε μορφή pomade θα ενισχύσει την κίνηση.

https://www.instagram.com/p/Bssr1L0hjDK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Μια άλλη εκδοχή των wispy bangs είναι να έχουν κίνηση στο πλάι. Το μυστικό εδώ είναι το ψαλίδι να χρησιμοποιείται με ελαφρώς κάθετη διάθεση και όχι οριζόντια κατά μήκος των φρυδιών.

https://www.instagram.com/p/Bt9S9AjAVAY/

Αν έχεις shag, οι wispy bangs θα κάνουν τις μύτες στα πλαϊνά του προσώπου σου να δείχνουν και πιο έντονες και πιο ενδιαφέρουσες.

Το έχουμε ξαναπεί: οι αφέλειες και τα σγουρά μαλλιά ταιριάζουν τέλεια. End of story!

 

Read More

And More