Χάρη σε αυτό το διάσημο προϊόν μπορείς να ανανεώνεις το αντηλιακό σου και πάνω από το makeup!

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν στο TLIFE αυτή την περίοδο είναι “πώς μπορώ να φρεσκάρω την αντηλιακή μου ενώ έχω κάνει μακιγιάζ“. Η απάντηση που έπαιρνες από εμάς ήταν: κάνε skip το makeup και προτίμησε μια αντηλιακή με χρώμα την οποία μπορείς να ανανεώνεις από πάνω. Ή, επίλεξε ένα αντηλιακό σε μορφή spray για το φρεσκάρισμά σου.

Τα δύο βασικά θέματα ήταν πως στην πρώτη περίπτωση μπορεί να μην ήθελες να κάνεις skip το foundation και στην δεύτερη το αντηλιακό spray πολλές φορές αφήνει μια έντονη γυαλάδα που μπορεί να μην θέλεις!

Το huge νέο που είναι πραγματικά η απάντηση στην ερώτησή σου και που αποδεικνύει πως το skincare είναι το νέο makeup είναι πως η MAC πρόκειται να κυκλοφορήσει το θρυλικό Fix+ face mist με SPF30.

Σύμφωνα με το Stylecaster το face mist που έχουμε πλέον όλες στην τσάντα μας για να φρεσκαριζόμαστε πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω του eshop στις 5 Αυγούστου και στα καταστήματα από 8. Ότι πρέπει, δηλαδή, για να το βάλουμε στην βαλίτσα μας λιιιιιιιιιιιγο πριν φύγουμε για το νησί!

 

Read More

And More