Χάρισε Δύναμη με το Pantene Pro-V στα AB!

Μέσα σε ένα χρόνο μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 4.600 κοτσίδες και ήδη 48 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα από φυσική τρίχα μέσω του προγράμματός μας. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη!

Η 2η χρονιά του προγράμματος «Χάρισε Δύναμη» συνεχίζεται χάρις εσάς! Κάποια γράμματα που λάβαμε, κάποιες λέξεις που μας συγκίνησαν και πολλές γυναίκες που πήραν λίγη από τη δύναμη σας, μας γέμισαν και εμάς δύναμη να συνεχίσουμε το πρόγραμμα για να χαρίζουμε δύναμη στις γυναίκες που την έχουν ανάγκη. Δεν μας ξέρουν αλλά μας νιώθουν τόσο κοντά τους. Έτσι η ιστορία αυτή έγινε ταινία… την οποία θα δείτε σύντομα στις οθόνες σας!
«Παρακαλώ το θεό το πρόγραμμα να έχει τόση διάρκεια ώστε να μεγαλώσουν τα μαλλιά μου ξανά και να τα κόψω»
«Σας ευχαριστώ που το κάνετε τόσο εύκολο αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου»
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE αναγνωρίζουν τη δύναμη που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά της. Γι΄αυτό σας καλούν και φέτος να τα κόψετε και να τα δωρίσετε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για τη δημιουργία περουκών από φυσική τρίχα, χαρίζοντας έτσι τη δύναμη της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της χαράς στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο. Χαρίστε και εσείς δύναμη με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους:

Θέλετε να χαρίσετε ακόμη περισσότερη δύναμη;
Ελάτε στο van του Pantene στο Ζάππειο το Σάββατο 24/09 | 10:00π.μ – 18:00μ.μ και Κυριακή 25/09 | 8:00π.μ – 13:00μ.μ για να κόψετε δωρεάν και να δωρίσετε την κοτσίδα σας για να χαρίσουμε δύναμη σε ακόμα περισσότερες γυναίκες. Η ενέργεια γίνεται ενόψει του 8ου “Race for the cure” που διοργανώνεται από το Άλμα Ζωής. Στον συμβολικό αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι της P&G και ΑΒ Βασιλόπουλος όπου θα τρέξουν για να χαρίσουν δύναμη!

Read More

And More