Χρωματιστό γαλλικό! 7 ιδέες που θα θέλεις να υιοθετείς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο κλασικό μανικιούρ όλων των εποχών αυτό δεν θα ήταν άλλο από το γαλλικό. Το καλοκαίρι, ωστόσο, ακόμη και οι πιο κλασικές μας επιλογές έχουν την τάση να αποκτούν ένα διαφορετικό twist, μια πινελιά που κάνει το αποτέλεσμα πιο ζωηρό. Σε συνάρτηση με το γαλλικό μανικιούρ, αυτό το twist είναι το χρώμα. 

Με απλά λόγια, λοιπόν, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού στα νύχια είναι το colorful french manicure το οποίο ήδη έχουμε δει σε διάσημες όπως η Kylie Jenner. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά τέτοια nail art που θα θέλεις να κάνεις ξανά και ξανά τους μήνες που έρχονται!

@tombachik

Ο celebrity man-icurist, Tom Bachik επαναπροσδιόρισε το γαλλικό μανικιούρ μέσα από ένα διαφορετικό γαλλικό που έκανε στην Selena Gomez. Αυτό το διαφορετικό γαλλικό συνδυάζει τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό και κόκκινο) ενώ είναι εμπνευσμένο από τις glossy σόλες των τακουνιών του Christian Louboutin!

@resetnails

Αν σου αρέσουν τα girly χρώματα μπορείς να συνδυάσεις ένα πολύ κοριτσίστικο combo σε ένα μανικιούρ! Επίλεξε για όλη την επιφάνεια των νυχιών σου ένα baby pink χρώμα και σχημάτισε μια λεπτή γραμμή στην άκρη του νυχιού με ένα φούξια βερνίκι. 

@nailsbypaulin

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο χρώμα να επιλέξεις έχουμε ένα καλό νέο για σένα: δεν χρειάζεται! Για να σχηματίσεις τη γραμμή του γαλλικού χρησιμοποίησε ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε νύχι. Κι επειδή είναι καλοκαίρι, φρόντισε αυτό το χρώμα να είναι όσο πιο φωτεινό γίνεται! 

@pazixylbn 

Για ακόμη περισσότερες δόσεις χρώματος μπορείς να ζητήσεις από την αγαπημένη σου nail artist να συνδυάσεις περισσότερα από ένα χρώματα σε κάθε νύχι και να έχεις ένα αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις εδώ. Για να τραβήξεις ακόμη περισσότερο την προσοχή στο χρώμα και στις άκρες των νυχιών σου ένα tip είναι να κρατήσεις τη βάση διάφανη. 

@amyle.nails

H nail artist με έδρα το Los Angeles, Amy Le, συνδύασε διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε νύχι χρησιμοποιώντας μια ombre τεχνική. Μικρά κομματάκια από σφουγγάρι βάφονταν με συγκεκριμένο βερνίκι κι έπειτα ασκούνταν μικρές πιέσεις πάνω στα νύχια. Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε και τις αποχρώσεις που χρησιμοποίησε για αυτό το μανικιούρ και είναι οι εξής: forever yummy⁣, check your baggage⁣, in the cabana, bahama mama⁣, light as linen⁣, licorice⁣ όλες από Essie. 

@tomostagram0615

Χρησιμοποίησε παστέλ χρώματα για να σχηματίσεις τη γραμμή του γαλλικού και σχημάτισε μικρές μαργαρίτες στην επιφάνεια του νυχιού σου αν αγαπάς τα πιο cute nail art. 

@resetnails

Μια άλλη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με τις υφές. Μια ματ γραμμή ή, ακόμη καλύτερα, μια ζωηρή glittery είναι ότι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες που έχουμε μπροστά μας. 

 

Read More

And More