Χρυσό στα μάτια! Το πιο glamorous look για να αποχαιρετήσουμε το 2010!

Από τις αρχές του μήνα αναζητάμε όλα τα best look που θα μας συντροφεύουν στο ρεβεγιόν. Τότε είχαμε μιλήσει για την δύναμη της χρυσής, ιριδίζουσας σκιάς: δίνει λάμψη στο βλέμμα μας, αποθεώνει το look μας και μας κάνει να δείχνουμε πιο λαμπερές από ποτέ!

Πρόσφατα, η Jessica Alba εμφανίστηκε φορώντας την πολυσυζητημένη χρυσή σκιά και μας έδωσε ακόμη μια εμπνευσμένη ιδέα για το μακιγιάζ μας!

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο look πάρε μια χρυσή ιριδίζουσα σκιά (ιδανικό είναι το Pigment Fabulous Felines απόχρωση Lithe από τα MAC) και γέμισε με αυτή όλο το κινητό βλέφαρο. Για να κολλήσει η σκιά πιο σωστά ή και για να δώσεις περισσότερο λάμψη μπορείς να απλώσεις προηγουμένως ελάχιστη βαζελίνη, αρκεί να μην έχεις ευαισθησία στα μάτια! Έπειτα, με ένα eyeliner σχημάτισε μια χοντρή γραμμή στο κινητό βλέφαρο (πρέπει να ξεκινάει λεπτότερη και να παχαίνει σταδιακά). Αν δεν έχεις σταθερό χέρι μπορείς να επιλέξεις ένα eyeliner σε μορφή στιλό όπως το Doe Eyed Black Eyeliner από τα Sephora (€ 11.90). Δύο στρώσεις mascara, διαφανές lip gloss και είσαι έτοιμη να λάμψεις!

Read More

And More