Άνοιξε το νέο site της IKEA!

To νέο site της ΙΚΕΑ είναι γεγονός. Το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει εντύπωση είναι φυσικά η εμφάνισή του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο που θα σας κάνει να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά.

Βλέπετε, στο site της ΙΚΕΑ έχουμε συγκεντρώσει ΟΛΑ μας τα προϊόντα. Πάνω από 7.500 χιλιάδες λύσεις και προτάσεις για το σπίτι σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε και να τα ανακαλύψετε με ένα κλικ. Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα στις διαφορετικές τους εκδόσεις, με κατανοητές περιγραφές και χρήσιμα στοιχεία όπως οι διαστάσεις τους, τα χρώματά τους και οι τιμές τους.

Ένα στοιχείο του site που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο είναι ο έλεγχος της διαθεσιμότητας του κάθε προϊόντος. Το βλέπετε, σας αρέσει και θέλετε να το αγοράσετε. Μέσω του site μας έχετε και τον τρόπο να δείτε αν το προϊόν που επιθυμείτε είναι διαθέσιμο την ίδια στιγμή. Και όχι μόνο αυτό. Μπορείτε να δείτε σε κάθε κατάστημα της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, πόσα διαθέσιμα κομμάτια υπάρχουν.

Επιπλέον , στο site της ΙΚΕΑ έχουμε συμπεριλάβει προτάσεις διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού σας, επιμελημένες από έμπειρους διακοσμητές- συνεργάτες μας, για να σας χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για τη διακόσμηση του δικού σας χώρου σε συνδυασμό με την προσωπική σας πινελιά και γούστο.

Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε ήδη επισκεφτεί ένα κατάστημα ΙΚΕΑ αμέτρητες φορές! Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε και το νέο μας site . Σας εγγυόμαστε ότι αξίζει τον –πολύ μικρό- κόπο! KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΚΕΑ

And More